Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slănină în saramură, reţeta bunicii. Cum obţii gustul de odinioară

Publicat:

Inamicul dietelor, dar un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, un preparat tradițional, ce nu lipsește de pe mesele romanilor, mai ales in timpul sarbatorilor de iarna. Daca vrei sa iți incanți familia și musafirii și sa le trezești amintiri din copilarie, trebuie sa incerci aceasta rețeta veche de slanina in saramura. Un rasfaț pentru papilele […] The post Slanina in saramura, reteta bunicii. Cum obtii gustul de odinioara appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Drob de miel rețeta moldoveneasca. Deliciul de pe masa de Paște

13:00, 18.04.2024 - Daca vrei sa ai pe masa de Paște drob de miel rețeta moldoveneasca, trebuie sa urmezi aceasta rețeta prin care obții cel mai delicios preparat de sarbatori. Gustul organelor de miel cu ceapa verde, condimente și verdețuri este deosebit și ii va bucura pe toți cei prezenți. Poți servi drobul cu paine…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Negresa de post, reteta din caietul bunicii. Ingredientul care o face foarte pufoasa

20:15, 20.03.2024 - Negresa de post, dupa rețeta bunicii! Daca aveți de gand sa țineți tot postul Paștelui, acest desert este alegerea perfecta pentru zilele in care aveți pofta de ceva dulce! Se prepara rapid și ușor și il poate face oricine. Insa trebuie sa țineți cont de ce ingrediente adaugați la negresa. Gospodinele…

Cum sa faci cele mai bune macaroane cu branza. Ies exact ca in copilarie, ingredientul care da tot gustul

10:50, 04.03.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau – sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit ce ingredient cheie adauga in macaroane pentru a le da un gust deosebit. Rețeta pe care trebuie sa o respecți, daca vrei sa te bucuri de cele mai savuroase macaroane cu branza. Rețeta lui Barbosu de macaroane…

Cum sa faci pui ca la KFC, varianta sanatoasa. Are mult mai putine calorii, dar gustul e peste asteptari

22:50, 01.03.2024 - KFC este unul dintre cele mai iubite restaurante din lume, ale caror feluri de mancare sunt foarte apreciate. Totuși, este cunoscut ca mancarea de tip fast-food este periculoasa și ar trebui evitata, motiv pentru care au aparut și alternative. Rețeta de pui crispy sanatos Descopera cum poți recrea gustul…

Ce pun grecii in ciorba de perișoare, de fapt. Rețeta lor este diferita, dar foarte gustoasa

23:01, 29.02.2024 - Grecia are o bucatarie diversificata, plina de preparate delicioase și speciale. Printre cele mai iubite se numara și ciorba de perișoare greceasca, ce are o rețeta diferita fața de a noastra. Ce pun ei in supa, de fapt și care este ingredientul-minune. Cum se face ciorba de perișoare in Grecia Daca…

Reteta de paine fara framantare care a devenit virala in Romania. Se face repede, iar gustul e genial

17:25, 07.02.2024 - Te va uimit cat de simplu este sa pui pe masa pentru familie și musafiri o paine calda, facuta chiar de tine. Aceasta rețeta de paine fara framantare a devenit virala in Romania. Se face repede, fara efort, fara sa fie nevoie sa ai prea multa experiența in bucatarie, este ideala chiar și pentru incepatorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?