Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situație alarmantă în 19 țări europene, unde a fost raportat un "tsunami" de noi cazuri de coronavirus

Publicat:

Situație alarmanta in 19 țari europene, unde numarul cazurilor de infectare cu coronavirus crește ingrijorator. Potrivit datelor de la pentru Prevenirea și , aceste state au inregistrat cumulativ, in ultimele 14 zile, peste 20 de cazuri la 100.000 de locuitori, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoaștem tusea convulsiva care a pus stapanire pe Europa

23:20, 09.05.2024 - Europa se afla in plina epidemie de tuse convulsiva, o boala extrem de contagioasa care a explodat in ultima perioada din cauza ratei scazute de vaccinare. Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor trage un mare semnal de alarma.

Alerta medicala! A fost semnalata in Romania prezența țanțarului care transmite MALARIA

11:40, 25.04.2024 - Pe baza creșterii temperaturilor din Europa, speciile de țanțari care raspandesc boli „tropicale” ca malaria și febra dengue iși raspandesc tot mai mult teritoriul catre nord. In Romania este deja prezent un țanțar care ar putea raspandi malarie, iar Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor…

Vladimir Putin, noi declaratii despre atacarea statelor europene. Liderul rus a vrut sa se stie totul de la el: „Vom distruge”

08:45, 30.03.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a facut noi declarații privind extinderea razboiului din Ucraina in alte țari europene. Poziția lui vine dupa ce Moscova a acuzat NATO ca se pregatește pentru un conflict militar, iar Ucraina a cerut liderilor occidentali sa-i furnizeze avioane de lupta F-16. Situație…


Ce parere ai despre aceasta stire?