Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sistemul Patriot ar fi ajuns deja în Ucraina? Oficial militar ucrainean: Veți ști când va fi doborât primul avion

Publicat:

, purtatorul de cuvant al Forțelor Aeriene Ucrainene, a declarat ca ucrainenii vor afla cand vor ajunge in tara sistemele de rachete antiaeriene Patriot "prin intermediul informațiilor despre primul avion inamic doborat", anunța Interfax, potrivit Rador."Nu exista, deocamdata, nu am vazut... Veți ști cand va fi doborat primul avion" - declarat Ihnat. Acesta a adaugat ca mulți se intreaba daca Patriot este capabil sa doboare rachete supersonice Kinjal, "dar acest lucru va deveni cunoscut abia dupa punerea in functiune".

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 801. Kievul susține ca a doborat un avion Suhoi Su-25 deasupra regiunii Donețk

10:40, 05.05.2024 - Forțele ucrainene au doborat sambata un avion cu reacție Suhoi Su-25 rusesc deasupra regiunii Donețk, a afirmat președintele Volodimir Zelenski, in discursul sau. In discursul sau video de sambata seara adresat poporului ucrainean, Zelenski a laudat brigada mecanizata separata 110 „pentru ca astazi…

Rusia susține iar ca a doborat rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

12:25, 04.05.2024 - Ministerul Apararii din Rusia susține ca fortele sale de aparare aeriana au doborat patru rachete cu raza lunga de actiune produse in SUA deasupra Peninsulei Crimeea, arme cunoscute sub numele de Sisteme de rachete tactice ale armatei (ATACMS) pe care Washingtonul le-a trimis in Ucraina in ultimele…

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Atac rus cu rachete la Odesa, soldat cu cel putin patru morti si 28 de raniti

22:25, 29.04.2024 - Un atac rus cu rachete a provocat luni moartea a cel putin patru persoane si ranirea altor 28, in orasul portuar Odesa, in sud-vestul Ucrainei, a anuntat guvernul regional, revizuind in crestere un prim bilant, informeaza AFP, preluata de Agerpres."Trei femei si un barbat au fost ucisi. Potrivit unui…

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Ucraina anunta ca a doborat toate cele 13 drone lansate de Rusia

10:10, 05.04.2024 - Fortele aeriene ucrainene au doborat toate cele 13 drone folosite in atacul lansat de Rusia in cursul noptii asupra regiunilor din sudul tarii, a anuntat vineri armata ucraineana.Rusia a folosit, de asemenea, doua rachete S-300/S-400 si trei rachete balistice Iskander-M in atacuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?