Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: Zeci de morți într-un atentat al SI în estul țării (OSDO)

Publicat:

Un atentat cu o mașina capcana comis de gruparea (SI) a costat viața a zeci de persoane deplasate in provincia din estul Siriei, a informat Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), relateaza AFP.

"SI a vizat sâmbata seara cu o mașina capcana o adunare a refugiaților pe malul Eufratului, provocând zeci de morți și de raniți", a indicat directorul OSDO, .

Victimele atentatului fugisera din fața luptelor care devasteaza aceasta provincie petroliera unde jihadiștii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Agricultorii din sudul și estul țarii, amenințați de o noua confruntare – seceta extrema

07:10, 08.05.2024 - Pentru agricultorii din sudul și estul țarii se anunța o noua perioada de seceta extrema, deoarece rezerva de apa pe adancimea de sol 0-100 cm este foarte redusa. Potrivit Administrației Naționale pentru Meteorologie (ANM), la data de 30 aprilie, gradul de aprovizionare cu apa pe adancimea de sol 0-100…

Doi morți dupa ce un șofer fara permis de conducere s-a izbit violent cu mașina de un copac, in județul Braila

15:00, 05.05.2024 - Accident grav in prima zi de Paști, in județul Braila. Doua persoane de 32 și 41 de ani au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit violent de un copac. Barbatul aflat la volan avea permisul anulat.

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

FOTO | A fost masacru! O mașina-capcana a explodat și a ucis cel puțin opt persoane: Sunt peste 20 de raniți

13:45, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica intr-o piata, intr-un oras situat in nordul Siriei aflat sub controlul unor forte proturce, a ucis cel putin opt persoane si a ranit alte peste 20, anunta Observatorul Sirian al Drepturilor Omului (SOHR), relateaza AFP. Cel putin ”opt persoane au fost ucise, iar…

O masina-capcana a explodat duminica dimineata intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei / Bilanțul celor uciși și raniți

06:55, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica dimineata devreme intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei sub controlul fortelor pro-turce, omorand cel putin opt persoane si ranind peste 20, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), noteaza AFP, citat de Agerpres. Cel putin "opt persoane…

Doi muncitori care lucrau la Podul Baltimore au fost gasiți sub apa, prinși in mașina in care se aflau. Cine sunt victimele tragediei

10:40, 28.03.2024 - Autoritatile americane au anuntat ca au recuperat corpurile a doua persoane care și-au pierdut viața in urma prabușirii podului Francis Scott Key din Baltimore. Alte patru persoane, inca disparute, sunt presupuse a fi moarte.

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

O membra a regimului de ocupație din estul Ucrainei a fost asasinata intr-un atentat cu mașina-capcana

18:00, 06.03.2024 - O membra a regimului de ocupație rusesc din estul Ucrainei a fost asasinata, miercuri, printr-un atentat cu „mașina-capcana”, transmit autoritațile de ocupație din Berdiansk, orașul ucrainean ocupat de invadatori in care a avut loc atacul. 


Ce parere ai despre aceasta stire?