Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria acuză Israelul că a bombardat o poziție militară din Alep

Publicat:

Agentia de stat siriana a acuzat Israelul ca a bombardat duminica seara o pozitie militara din Alep, in nordul tarii, transmite AFP, preluata de agerpres.


Citand o sursa militara, agentia de presa Sana a afirmat ca Israelul a vizat "cu rachetele sale una din pozitiile noastre militare la nord de aeroportul militar Nairab", la Alep.

"Pagubele sunt doar materiale", a precizat Sana.

Armata israeliana, care confirma rar loviturile asupra pozitiilor siriene, nu a comentat pentru moment acest anunt, adauga AFP.

pentru Drepturile

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

„O noapte de groaza.” Armata israeliana a bombardat nordul Fasiei Gaza, in cel mai puternic atac din ultimele saptamani

16:45, 23.04.2024 - Israelul a bombardat in timpul noptii nordul Fasiei Gaza, in unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele saptamani, provocand panica printre locuitori si facand una cu pamantul cladirile dintr-o zona in care armata israeliana isi retrasese anterior trupele, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Rusia renaște la nivel mondial prin forța sa militara: cheltuielile cu armata au devenit cele mai mari de la prabușirea URSS (raport)

13:35, 22.04.2024 - Cheltuielile militare globale au crescut la 2.440 miliarde de dolari in 2023, potrivit unui raport al Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace din Stockholm (SIPRI). Creșterea cheltuielilor cu 6,8% a fost un nivel record din 2009, cand cheltuielile globale pentru aparare au crescut cu 6%.

Fotbalist roman din Israel, dupa atacul declanșat de Iran: „Nu mi-e frica de nimic. Armata e puternica”

16:15, 14.04.2024 - Alexandru Rauța, 31 de ani, fost capitan la Dinamo, care din februarie joaca in liga secunda din Israel la Bnei Shefaram, a susținut pentru GSP.ro ca nu ii este teama de razboiul declanșat in noaptea de 13/14 martie de Iran cu peste 300 de drone și rachete.„Nu se va intampla nimic, Israel are armata…

Armata israeliana a bombardat un complex militar al Miscarii Amal, ucigand sase dintre membrii lor

08:05, 06.04.2024 - Hezbollah-ul libanez si aliatul sau, miscarea Amal, au anuntat moartea a sase dintre membrii lor vineri, in urma bombardamentelor israeliene din sudul Libanului, in apropierea granitei cu Israelul, transmite AFP, citat de Agerpres.

Ultima ora: Israelul ar fi bombardat consulatul și reședința ambasadorului Iranului in Siria

18:25, 01.04.2024 - Imagini publicate de instituțiile de presa siriene arata consecințele unui presupus atac aerian israelian la Damasc cu puțin timp in urma. Atacul a vizat o cladire adiacenta ambasadei Iranului in Siria, in municipalitatea Mezzeh din zona Damasc.Agenția de știri Reuters citeaza site-ul de știri…

Israelul isi retrage tancurile din Spitalul Al-Shifa: Au fost descoperite zeci de cadavre

10:25, 01.04.2024 - Ministerul Sanatatii din Fasia Gaza controlata de Hamas anunta luni ca armata israeliana si-a retras tancurile de la Spitalul Al Shifa, cel mai mare din enclava asediata, si ca a descoperit in acest spital zeci de cadavre, relateaza AFP. Armata israeliana, care a lansat in urma cu doua saptamani…

Arges. Armata recruteaza baieti si fete pentru profesia militara

12:41, 09.03.2024 - Centrul Militar Județean Argeș, prin vocea locotenent colonelului Constantin-Danuț Olaru, aduce la cunostinta opiniei publice informatii referitoare la oferta educaționala a Ministerului Apararii Naționale privind admiterea in institutiile de invatamant liceal militar pentru anul școlar 2024-2025.

Ucraina are nevoie de cel puțin 9 miliarde de dolari pentru a-și relansa sectorul turistic, distrus de razboi, potrivit UNESCO

21:50, 13.02.2024 - Ucraina va avea nevoie de 9 miliarde de dolari, pe o perioada de zece ani, pentru ca sectorul sau turistic sa se redreseze, a estimat marți, 13 februarie, agenția Națiunilor Unite pentru Educație, Știința și Cultura, adaugand ca razboiul care dureaza de doi ani a privat pana acum țara de venituri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?