Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simpozionul Național „Cetatea Aradului, mâine”… răspoimâine

Publicat:

Simpozionul Național „, maine” va avea loc vineri, 16 iunie 2023, incepand cu ora 14:00, in sala „” a , anunța... The post Simpozionul Național „, maine”… raspoimaine appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conferința Internaționala „Sfantul Martin, precursor al Ordinelor Creștine Cavalerești”

10:25, 25.04.2024 - Prima ediție a Conferinței Internaționale „Sfantul Martin, precursor al Ordinelor Creștine Cavalerești” va avea loc vineri, 26 aprilie 2024, incepand cu ora 10, in sala „Regele Ferdinand” a Primariei Municipiului Arad.

O intalnire cu noi promisiuni pentru Cetatea Aradului

13:55, 01.04.2024 - „Am sa va rog sa faceți abstracție ca azi e 1 Aprilie”, și-a inceput Calin Bibarț conferința de presa cu tema „Cetatea Aradului”, astazi, in... The post O intalnire cu noi promisiuni pentru Cetatea Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Imagini inedite cu jucatorii lui Mircea Rednic in tancuri și cu armament de lupta in mana

16:16, 22.03.2024 - Jucatorii celor de la UTA au profitat de pauza competiționala și au vizitat Cetatea Aradului la invitația comandantul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, din Arad. In frunte cu Mircea Rednic, jucatorii s-au distrat pe cinste la vizita speciala pe care au organizat-o, o parte dintre jucatori…

Un roman poate da lovitura cu o moneda. O vinde cu 14.000 lei. Verifica daca o ai si tu prin casa, te poti imbogati! (VIDEO)

17:00, 20.03.2024 - Moda monedelor vechi care se vand pe net la sume exorbitante merge mai departe. De data asta, un roman vinde o moneda cu 14.000 lei. Vanzatorul specifica ca moneda vine insoțita de o carte de prezentare și un certificat de autenticitate emis de BNR. „Desavarșirea Marii Uniri – Regele Ferdinand I Intregitorul”…

Percheziții la Arad intr-un dosar ce vizeaza traficul de droguri

11:15, 11.02.2024 - Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalitații Organizate Arad, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad, au realizat o acțiune pe linia antidrog, in municipiul... The post Percheziții la Arad intr-un dosar ce vizeaza traficul de droguri appeared first on Special Arad · ultimele…

A intrat peste un batran in casa, la Chier, și l-a batut cu bestialitate

08:01, 09.02.2024 - Un barbat in varsta de 88 de ani a sfarșit tragic, la cateva zile dupa ce un barbat a patruns in locuința octogenarului și l-a... The post A intrat peste un batran in casa, la Chier, și l-a batut cu bestialitate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ping pong intre Tribunalul Arad și Tribunalul Timiș cu dosarul „mita la PSD”

08:55, 07.02.2024 - Dosarul cunoscut drept „mita la PSD” – in care foștii parlamentari PSD Arad, Dorel Caprar, Florin Tripa, dar și mai mulți foști șefi din cadrul... The post Ping pong intre Tribunalul Arad și Tribunalul Timiș cu dosarul „mita la PSD” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Medvedev amenința cu lansarea unui razboi impotriva NATO și iși anunța favoriții la alegerile programate in Europa

19:51, 05.02.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, cunoscut ca una dintre principalele portavoci din interiorul sistemului ale propagandei Kremlinului, amenința cu lansarea unui razboi impotriva NATO și... The post Medvedev amenința cu lansarea unui razboi impotriva NATO și iși anunța favoriții la alegerile programate…


Ce parere ai despre aceasta stire?