Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep a făcut gluma zilei la Roma. Toți jurnaliștii au izbucnit în râs

Publicat:

s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5. Rezultat obtinut dupa ce a invins-o pe , scor 6-3, 4-6, 6-4. O prestatie excelenta, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost numai zambete la conferinta de presa de dupa meci. A avut cuvinte de lauda la […] The post a facut gluma zilei la Roma. Toți jurnaliștii au izbucnit in ras appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce ironie a facut asistenta TV: „Anul asta nu se mai ține...” / VIDEO

08:31, 27.03.2024 - Așa cum ne-a obișnuit, și in aceasta dimineața, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce ironie a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Francezii au mers in vizita la expertul care a scapat-o pe Halep de suspendare » Aparatul de 600.000 de euro cu care a demonstrat ca „Simona nu se dopase”

18:16, 13.03.2024 - Jurnaliștii de la cotidianul francez L'Equipe au mers in vizita la spitalul universitar Raymond-Poincare din Garches, acolo unde profesorul Jean-Claude Alvarez, directorul laboratorului de toxicologie, a demonstrat ca suplimentul alimentar consumat de Simona Halep era contaminat cu roxadustat. Simona…

Haos de primavara

08:15, 13.03.2024 - Daniel Sauca A venit iar primavara. Zburdam din nou pe campiile patriotismului, ale Romaniei, ale succeselor de aur. „WTA Miami e doar inceputul! Simona Halep pregatește o revenire spectaculoasa” (digisport.ro). Ce sa vezi, revenirea e cu „hatereala”: „Simona Halep, lovita crunt de invidia și rautatea…

Gluma zilei dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep

10:46, 06.03.2024 - Simona Halep a primit dreptul de a reveni pe terenurile de tenis, dupa ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni. Subiectul a fost intens discutat, iar australianul John Millman (semifinalist in Cupa Davis) a avut o reacție care s-a viralizat.


Ce parere ai despre aceasta stire?