Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Gherghe, declarații surprizăntoare după naștere: "N-am avut deloc o sarcină ușoară. N-am vrut să vorbesc despre asta, până acum"

Publicat:

este o mamica fericita. Vedeta a hotarat ca numele fetiței sale abia venite pe lume sa fie . Prezentatoarea de televiziune și soțul ei Razvan au trecut prin clipe unice la nașterea copilei lor, insa vedeta recunoaște ca s-a ferit sa vorbeasca pana acum despre cum a decurs sarcina, din cauza unor probleme.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Anca Serea nu și-a facut nicio operație estetica pana acum! Ce spune soția lui Adrian Sina despre intervențiile chirurgicale. Declarații exclusive / VIDEO

10:20, 24.04.2024 - Anca Serea e o ”mama eroina”, asta pentru ca pana la varsta de 43 de ani vedeta are șase copii, iar ea a spus ca nu vrea sa se opreasca aici! Cu toate ca a nascut de șase ori, vedeta are un corp de invidiat și fara sa fi ajuns vreodata pe mana doctorului estetician. Soția lui Adrian Sina ne spune motivul…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Jamila, primele declaratii dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. De ce se simte nedreptatita: „Nu am avut voie sa vorbesc, am trecut prin multe in acesti ani”

11:05, 03.03.2024 - „Incerc din rasputeri sa nu plang”. Dupa un razboi ce a starnit un val uriaș de reacții, a venit momentul ca cea mai cunoscuta gospodina din mediul online sa iși spuna partea sa de adevar. Jamila a facut primele declarații dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. Jamila, declarații in lacrimi…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Andreea Podarescu, declarații exclusive dupa ce a ieșit victorioasa in procesul cu tatal fiului ei! De ce urmeaza bruneta sa mearga din nou in instanța: ”Sunt drepturile copilului”

12:00, 13.02.2024 - Andreea Podarescu a ieșit invingatoare intr-unul dintre procesele impotriva fostului ei iubit, barbatul cu care are un copil, dar care niciodata nu s-a implicat in creșterea micuțului. Vedeta face declarații exclusive dupa caștigarea procesului și spune ca nu se va opri aici. Cat mai are sa-i datoreze…

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?