Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simina Zănoagă, schimbări radicale pentru a scăpa de kilogamele acumulate în sarcină. La ce intervenții va recurge: „Vin cu vești bune”

Publicat:

a decis sa faca schimbari radicale in ceea ce privește condiția ei fizica, mai ales dupa modificarile suferite in urma sarcinii. Soția lui susține ca a trecut prin momente dificile dupa ce a devenit mama, luand decizia sa apeleze la medicul estetician pentru a reveni in forma maxima.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin l-a inlaturat pe Serghei Soigu de la Aparare și i-a oferit o alta funcție: Schimbari radicale in Rusia

13:31, 13.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin l-a inlocuit pe Serghei Șoigu, aliatul sau pe termen lung, din funcția de ministrul al Apararii, la peste doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina. Putin a semnat duminica decretul, care a intrat imediat in vigoare. Serghei Soigu a fost numit secretar al Consiliului…

Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale pe cord. Cum se simte marele actor in prezent, dupa operatia la genunchi

15:40, 10.05.2024 - Vești bune despre starea de sanatate a lui Florin Piersic! Operatia la genunchi a fost un succes, cadrele medicale reușind sa-i scoata proteza care intretinea infectia din organism. In aceasta dimineata, maestrul ar fi reusit sa se alimenteze si sa bea lichide singur.

Trei zodii pentru care luna mai va fi decisiva. Apar schimbari radicale in viața lor, la care nu s-ar fi așteptat

09:45, 09.05.2024 - Vești noi pentru trei zodii din horoscop! Luna Mai va fi decisiva pentru ei, astfel ca trebuie sa se aștepte sa treaca prin schimbari radicale, care le vor decide destinul. Nativii nu se așteptau ca acest lucru sa se intample, caci și-au facut planuri pentru tot restul anului. Ei bine, totul se va schimba.

Sorin Grindeanu anunța schimbari radicale la TAROM: Nu am de ce sa ma ascund!

19:20, 17.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri ca Guvernul este interesat in acest moment sa scoata Tarom din "zona nefericita" in care se afla din punct de vedere economic si cauta investitori pentru acest lucru.

DOCUMENT: Schimbari radicale in trafic! Apar zeci de semafoare noi pe strazi precum Milcov, Republicii, Mioriței sau Ștefan cel Mare

08:15, 04.04.2024 - Traficul auto va suferi schimbari importante in municipiul Bacau in perioada urmatoare. Primaria Bacau implementeaza Sistemul de Management al Traficului (SMT), ce prevede, printre altele, introducerea de semafoare in foarte multe intersecții din oraș. Nu mai puțin de 58 de intersecții și 30 de treceri…

Mercur intra in retrograd in 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbari majore

12:40, 01.04.2024 - Vești noi pentru zodii! Mercur intra astazi, 1 aprilie, in retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbari majore, pentru care trebuie sa fie pregatite. Nativii sunt puși in fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți sa se obișnuiasca.

Știrile Antena Stars. Mario Iorgulescu ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare! Ce decizie a luat instanța

17:30, 15.03.2024 - Vești bune pentru Mario Iorgulescu! Fiul lui Gino Iorgulescu ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare, dupa ce instanța a luat o decizie neașteptata. Mario Iorgulescu urmeaza sa treaca curand printr-un nou proces, cand va afla ce se va intampla.

Schimbari majore pentru obținerea permisului de conducere. Cum se va desfașura proba practica a examenului auto in 2024

08:10, 04.03.2024 - Vești bune pentru toți viitorii șoferi! Anul 2024 aduce multe schimbari in ceea ce privește obținerea permisului auto. Modificarile au fost impuse de adoptarea unui nou proiect de lege de catre Camera Deputaților. Iata cum se va desfașura proba practica a examenului auto in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?