Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Silvia Chifiriuc, dezvăluiri despre mariajul cu Petre Roman. „S-a pus multă presiune pe mine şi în mare parte, pe nedrept”

Publicat:

Sotia lui , , a facut dezvaluiri despre mariajul cu fostul prim-ministru al Romaniei, ce dureaza de mai bine de 10 ani si in urma caruia s-a nascut baietelul cuplului, Petrus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine ar fi al patrulea atacator al lui Sorin Anghel, barbatul ucis in Padina. Soția victimei, noi dezvaluiri cutremuratoare: ”Mai erau cu un...”

00:10, 26.05.2024 - Informații explozive despre crima din Padina! Toata atenția a fost asupra fiilor vrajitoarei Sidonia, suspectați ca l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, dar ar fi existat și un al patrulea atacator. Soția victimei a facut declarații curemuratoare despre noaptea in care soțul ei a murit.

Xtra Night Show. Confidentul lui Vali Vijelie, dezvaluiri din relația cantarețului cu soția lui. S-au impacat sau nu cei doi: "Vine liniștea..." / VIDEO

09:46, 23.05.2024 - Prezent in emisiunea Xtra Night Show, confidentul lui Vali Vijelie a facut dezvaluiri din relația cantarețului cu soția lui. Baboiash a dat de ințeles ca artistul și femeia cu care este casatorit de aproape trei decenii s-au impacat.

Printul William, dezvaluiri din viata de familie, dupa diagnosticul lui Kate. Ce a spus despre sotia sa: „Foarte suparata”

19:55, 10.05.2024 - Zambitor, Prințul William iși continua indatoririle regale, in ciuda perioadei dificile pe care o traiește soția sa. Viitorul rege a facut recent cateva dezvaluiri din intimitatea familiei sale, dupa diagnosticul lui Kate. Ce a spus despre ea. Prințul William, declarație scurta despre Kate Middleton…

Fiica vitrega a lui Petre Roman face dezvaluiri despre fostul premier

19:25, 03.05.2024 - Fiica regretatei Mioara Roman, Catinca Roman, a marturisit ca fostul premier Petre Roman, tatal ei vitreg, a avut grija sa se ocupe de educația ei dar in schimb nu i-a aratat niciun fel de afecțiune, conform click.ro.

Unde a fost surprinsa Silvia Chifiriuc in timp ce Petre Roman dadea declaratii in fata autoritatilor. Cuplul nu trece printr-o perioada prea buna

21:50, 27.04.2024 - Petre Roman are probleme din nou cu legea și trebuie sa ofere detalii autoritaților in legatura cu un caz din 1990. In tot acest timp, Silvia Chifiriuc prefera sa stea departe de acest scandal. Unde a fost surprinsa aceasta de paparazzi? Ce facea Silvia Chifiriuc in timp ce Petre Roman se afla in fața…

Ce facea Silvia Chifiriuc in timp ce Petre Roman dadea cu subsemnatul in fata procurorilor! Unde a fost surprinsa soția fostului premier / PAPARAZZI

22:50, 25.04.2024 - In timp ce Petre Roman dadea cu subsemnatul, Silvia Chifiriuc a stat departe de scandalul momentului! Fostul premier a fost audiat astazi, iar in timp ce era fața in fața cu procurorii, soția lui a ales sa nu se lase afectata de ceea ce se intampla! Iata unde au filmat-o paparazzii Spynews.ro!

Catinca Roman rupe tacerea despre Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman: „E tot o victima și ea, are și ea o varsta”

15:15, 08.04.2024 - Catinca Roman a facut noi declarații despre Petre Roman, dupa ce s-au revazut la inmormantarea Mioarei Roman, in februarie. Vedeta a vorbit chiar și despre Silvia Chifiriuc, actuala lui soție. La mai bine de o luna de la inmormantarea Mioarei Roman, Catinca Roman rupe tacerea și vorbește despre apariția…


Ce parere ai despre aceasta stire?