Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sicilianca, mesaj controversat pe rețelele sociale. Amalia Bellantoni ne pregătește o surpriză? "Show-ul trebuie să continue!"

Publicat:

Unul dintre cele mai controversate personaje de la "Chefi la cuțite" sezonul 7, a devenit centrul atenției pentru persoanlitatea sa efervescenta și puternica! Aceasta a parasit competiția pe parcurs,dar acest lucru nu i-a starpit din aparițiile publice!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Irina Fodor a adus temuta ruleta a ingredientelor. Echipele au avut parte de o surpriza

20:56, 29.04.2024 - In ediția 18 de pe 29 aprilie 2024, Irina Fodor a adus pe platou de filmare temuta ruleta a ingredientelor. Cele trei echipe au avut parte de o surpriza uriașa, iar bucuria a disparut rapid cand prezentatoarea TV a mai dat o veste. S-a lasat cu nervi și galagie.

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

Madalina Crețan, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Ce i-a transmis artista celei care i-a dat viața: "Mamina mea frumoasa..." / FOTO

16:46, 16.03.2024 - Sarbatoare in familia Madalinei Crețan! Mama soției regretatului artist Nosfe iși aniverseaza ziua de naștere, iar fiica sa a fost cea care i-a transmis cateva ganduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare. Ce a scris fosta concurenta de la Chefi la cuțite pentru cea care i-a dat viața.

Surpriza de proporții! Mircea Badea se pregatește de o noua provocare in televiziune

00:20, 01.03.2024 - Bomba pe piața media din Romania! Mircea Badea se pregatește de o noua provocare in cariera. Cunoscutul realizator TV ar urma sa fie desemnat comentator special al curselor de Formula 1. Antena 1 și Antena 3 au anunțat, in urma cu cateva zile, ca au obținut drepturile de transmitere pentru calificarile…

Mesajul bizar pe care Mile Povan l-a publicat pe rețelele sociale, in urma cu o luna. Cuvintele cantarețului, inainte de tragedie

15:45, 28.02.2024 - Mile Povan, cunoscutul cantareț de muzica populara din Romania, a surprins pe mulți dintre fanii sai cu un mesaj enigmatic postat pe rețelele sociale, in urma cu o luna. Iata ce postare a facut pe Facebook inainte de tragedie.

Ministrul Digitalizarii are cont de Tik Tok pe telefonul unuia dintre membrii cabinetului/Oficialul a cerut Meta sa aiba un sediu fizic in Rominia, mai ales ca anul acesta e an electoral și rețelele sociale joaca un rol esențial

17:10, 25.02.2024 - Continue reading Ministrul Digitalizarii are cont de Tik Tok pe telefonul unuia dintre membrii cabinetului/Oficialul a cerut Meta sa aiba un sediu fizic in Rominia, mai ales ca anul acesta e an electoral și rețelele sociale joaca un rol esențial at Info real.

2 ani de inchisoare pentru cei care creeaza și distribuie deep fake pe rețelele sociale

20:10, 09.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat, vineri, la emisiunea „LIVE cu Rotaru și Kiss” de la Digi24, ca legea impotriva materialelor tip „deep-fake”, generate de Inteligența Artificiala, este dezbatuta in Parlament iar „pana in aprilie o sa avem aceasta lege”. 

Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte”

08:40, 08.02.2024 - Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” Continue reading Andreea Raicu, mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa familiilor „perfecte” at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?