Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-au găsit pisica cu o săgeată înfiptă în ea. Bihoreanul va depune plângere la Poliție

Publicat:

Accident sau cruzime impotriva animalelor? O familie din satul bihorean Butani a avut surpriza neplacuta de a-și gasi pisica cu o sageata de oțel infipta... The post Și-au gasit pisica cu o sageata infipta in ea. Bihoreanul va depune plangere la Poliție appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Burduja depune plangere penala, dupa ce i s-au vandalizat panourile electorale: De cine le este frica nu vor scapa

09:45, 08.05.2024 -   ”De cine le este frica nu vor scapa. Un bucurestean revoltat mi-a trimis aceste poze. Dincolo de actul de vandalism de prost gust, e un semn bun ca deranjam. Deranjam pentru ca alegem sa spunem mereu adevarul. Deranjam pentru ca vorbim pe cifre, argumente si solutii. Deranjam pentru ca cerem dezbateri,…

Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier

09:06, 22.04.2024 - Doua persoane au ajuns la spital, duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN7, la intrare in orașul Nadlac, in care au fost... The post Nadlac: Doua victime transportate la spital in urma unui accident rutier appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Un tanar de 30 de ani a suferit un traumatism craniocerebral

09:15, 15.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Un tanar de 30 de ani a suferit un traumatism craniocerebral appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:40, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:30, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Video | Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Adolescent de 17 ani, plecat dintr-o casa de tip familial din Lipova, cautat de Poliție

19:06, 08.04.2024 - Un adolescent in varsta de 17 ani – Covaci Cornel Marius – nascut in județul Bihor, a plecat duminica, 7 aprilie, din casa de tip... The post Adolescent de 17 ani, plecat dintr-o casa de tip familial din Lipova, cautat de Poliție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?