Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-au anulat căsătoria, la un an de la nuntă! Nu au mai putut trăi cu vina, secretul lor a ieșit la lumină: „Am fost nevoită să privesc, în agonie...”

Publicat:

Erau tineri și nerabdatori sa iși traiasca viața ca soț și soție. Iluzia fericirii a fost spulberata, la un an de la nunta, dupa ce secretele celor doi au fost descoperite. Tinerii nu au vrut sa divorțeze, alegand sa iși anuleze casatoria.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiectul Catalizator de Inceputuri aduce tinerii artisti in lumina reflectoarelor

12:41, 08.05.2024 - Proiectul „Catalizator de Inceputuri”, sub egida „Cred in Romania” si cu sprijinul Primariei Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, invita tinerii artisti vizuali sa participe la o expozitie cu premii, ce isi propune sa descopere si sa promoveze noi talente in arta romaneasca.…

Ana Blandiana, secretul pe care nu l-a putut tine ascuns

14:30, 24.04.2024 - Poeta Ana Blandiana, invitata celui mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene” , a explicat care este povestea pseudonimului sau. Blandiana a vorbit deschis despre trecutul sau din perioada comunista, cand a fost nevoita sa iși schimbe numele sau sa aștepte patru ani pentru a primi permisiunea…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Xtra Night Show. Dana Marijuana, reacție dupa ce s-a aflat ca a anulat nunta! Artista, despre problemele partenerului ei: „Nu mai trebuie sa bea” / VIDEO

10:25, 10.04.2024 - Dana Marijuana a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat ca a anulat nunta cu partenerul ei. Artista a vorbit despre problemele cu care se confrunta barbatul din viața ei. Ce a marturisit cantareața, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana și-a anulat nunta. Ce s-a intamplat in viața vedetei: ”Imi pare rau” / VIDEO

19:00, 08.04.2024 - Dana Marijuana a oferit o veste trista fanilor sai și a transmis ca și-a anulat nunta. Deși pregatirile pentru marele eveniment erau in toi, vedeta a luat cea mai buna decizie atat pentru ea, cat și pentru fiicele sale care ii sunt alaturi. Iata ce s-a intamplat in viața mondenei!

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

(VIDEO) Colecția „Mircea Eliade”, disponibila la Muzeul Carții și Exilului Romanesc Craiova

11:36, 14.03.2024 - Muzeul Carții și Exilului Romanesc il omagiaza pe Mircea Eliade, unul dintre titanii exilului romanesc, personalitate marcanta a culturii mondiale, nascut la data 13 martie 1907, la București. Savant, istoric al religiilor, filosof, eseist, romancier, autor de proza scurta și de jurnale de calatorie,…

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?