Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Si-a vândut apartamentul acum sapte ani, dar s-a trezit cu poprire pentru datorii! (FOTO)

Publicat:

COSMAR…Un barladean, , mutat de sapte ani intr-o comuna din judetul Galati, si-a vandut apartamentul primit mostenire, acum sapte ani. La inceputul anului s-a trezit cu o somatie de poprire de la , si Impozite, prin care i s-a adus la cunostinta ca are de plata 1200 de lei, fiindu-i pusa [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgiana Lobonț, sacrificii mari ca sa devina cunoscuta. De ce și-a vandut artista din Cluj apartamentul: „Eram cumva inconștienți”

13:25, 22.04.2024 - Georgiana Lobonț este una dintre cele mai solicitate artiste de muzica de petrecere de la noi. Chiar daca a cunoscut succesul pe plan muzical, cantareața a facut sacrificii enorme ca sa devina cunoscuta și a riscat mult. Cantareața și soțul ei au investit toți banii in muzica și au riscat totul…

Cum arata apartamentul in care locuiesc Oana și Viorel Lis. Soția fostului primar a vandut mai multe obiecte din casa

13:31, 16.04.2024 - Viorel și Oana Lis locuiesc intr-un apartament modest din Capitala. Soții au fost nevoiți sa vanda mai multe lucruri din casa, intre care obiecte de decor și icoane, pentru a face rost de bani. Iata imagini din interiorul locuinței!

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi”

18:10, 30.03.2024 - Continue reading ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi” at Info real.

O femeie din București s-a trezit ca niște necunoscuți i-au ocupat apartamentul și nu ii poate da afara: „Au decupat ușa”

09:25, 20.03.2024 - O femeie din București s-a trezit intr-o situație halucinanta. Și-a gasit incuietoarea schimbata, iar in casa - o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu ii poate scoate pe oameni din casa fara ordin judecatoresc.

Doi frați din Galați, reținuți de polițiști pentru trafic de droguri. Au vandut consumatorilor canabis și doua kilograme de cristal VIDEO

15:25, 22.02.2024 - La perchezițiile domiciliare, anchetatorii au descoperit peste 180 de plicuri conținand substanța vegetala, porționata și ambalata in scopul comercializarii, mai multe punguțe cu substanțe de tip cristal, cantare electronice și mai multe sume de bani

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

Un roman s-a trezit cu poprire pe cont dupa ce a postat un comentariu critic la adresa primariei

16:10, 08.02.2024 - Un barbat plecat de ani buni din comuna vasluiana Padureni a descoperit cu stupoare ca i s-a pus poprire pe cont la doar cateva ore dupa ce postase un comentariu pe un grup de socializare, in care spunea ca nu s-a schimbat nimic in localitate in ultimii 15 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?