Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a înşelat iubita şi i-a dat papucii pentru AMANTĂ! "Dorel" din "Las Fierbinţi" a anunţat, ACUM, că se însoară

Publicat:

, cunoscut drept Dorel din serialul "", a dezamagit o tara întreaga dupa ce a fost prins înselându-si logodnica pe care o numea "muza" lui. Dupa ce a fost devoalat, actorul i-a dat papucii celei careia urma sa-i jure credinta vesnica, iar acum a anuntat ca s-a logodit cu amanta.

, cunoscut drept Dorel din "", are o viata personala tumultuoasa, iar deciziile lui îi vor dezamagi pe fanii sai.

La începutul acestui an, Dragomir i-a dat papucii logodnicei sale,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a cunoscut-o Arpad Paszkany, fostul patron CFR Cluj, pe noua lui iubita, cu 24 de ani mai tanara: ,,A venit sa ma ia cu avionul din București”

14:25, 20.04.2024 - Dupa ce a divorțat de Anamaria Feher, Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, și-a refacut viața cu Antonela Patruț, o tanara de 28 de ani. Aceștia s-ar fi cunoscut printr-un prieten comun, avand prima intalnire chiar de ziua indragostiților.”Ne-am cunoscut printr-un prieten la inceputul lunii…

Acces Direct. Cum a aflat Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, ca ar fi fost inșelat de iubita. Dezvaluirile facute de prietena tanarului: „Au facut scandal...” / VIDEO

19:05, 17.04.2024 - Cum a aflat Madalin ca ar fi fost inșelat de iubita. Baiatul mort in accidentul din olt a trecut prin clipe grele. Ce au dezvaluit doua prietene ale tanarului, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Cum arata Sylvain Helaine, cunoscut drept cel mai tatuat profesor, inainte sa iși acopere corpul cu desene și sa se transforme

18:00, 03.04.2024 - Sylvain Helaine, cunoscut și ca Mr. Snake, a fost cel mai surprinzator concurent din ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Mulți s-au intrebat cum arata acesta inainte sa iși acopere corpul in totalitate cu tatuaje.

Știrile Antena Stars. Adi Istrate a recunoscut ca și-a inșelat iubita cu Erika Isac! Artistul, dezvaluiri incendiare: ”Eram intr-o relație, a fost greu” / VIDEO

16:10, 13.03.2024 - Detaliile controversate despre desparțirea dintre Adi Istrate și fosta lui iubita au starnit in mulțime de discuții in showbiz-ul din Romania și au readus in fața fanilor declarații din trecut, la care nimeni nu se aștepta. Adi Istrate a recunoscut ca a inșelat-o pe Ariana cu Erika Isac!

Cine este Carmen Montero Mundt, iubita lui George Russell. Cum s-a cunoscut cu pilotul Mercedes

15:55, 12.03.2024 - George Russell și Carmen Montero Mundt traiesc o frumoasa poveste de dragoste, fiind unul dintre cuplurile solide din padocul Formula 1™. Insa puțini știu cine este, de fapt, iubita pilotului Mercedes.

Ce simte un barbat insurat pentru amanta. Declarațiile a trei celebritați care și-au inșelat soțiile

14:01, 04.03.2024 - Infidelitatea este un subiect controversat, iar ”greșelile” in relație ale celebritaților de la Hollywood sunt dovada ca se poate intampla și la ”case mai mari”. Iata ce simte un barbat care inșala, pentru amanta lui, și ce declarații fac barbații celebri care ”au calcat stramb”.

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?