Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Show de senzaţie cu papagali! Păsările s-au dat în balansoar şi s-au jucat cu mingea la "Ham talent"

Publicat:

vine din si este însotit de patru papagali. Se pare ca barbatul vorbeste foarte clar pe limba pasarilor, pentru ca altfel ca nu se pot explica performantele de care sunt capabile aceste înaripate...


In fiecare DUMINICA, vezi cea mai noua ediție "" de la 10:00, in AVANPREMIERA pe AntenaPlay!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Republica Moldova este in top 10 state cu cel mai ieftin Internet fix de mare viteza din lume

09:30, 24.05.2024 - Republica Moldova se afla pe locul patru in Europa și pe locul 9 in lume in clasamentul țarilor cu cel mai ieftin Internet fix de mare viteza, potrivit unui studiu realizat de platforma Cable.co.uk din Marea Britanie preluat de stiripesurse.md

Reprezentanții blocului „Victorie”, cu un nou proiect de lege in Parlament: Propun mai mult sprijin pentru agricultori

14:20, 23.05.2024 - Deputații blocului ”Victorie” au prezentat astazi un nou proiect de lege in Parlament, menit sa sprijine agricultura din Republica Moldova. Proiectul a fost dezvaluit publicului de catre Marina Tauber și Irina Lozovan.

INTERVIU EXCLUSIV Satoshi, noul artist moldovean, gata sa cucereasca scena romaneasca. „Romania este deschisa sa ne susțina”

15:40, 22.05.2024 - Satoshi este o voce fresh in peisajul muzicii urbane, un artist din Republica Moldova, gata sa cucereasca scena romaneasca. Artistul a ajuns sa fie cunoscut in țara noastra, odata cu colaborarea cu Carla's Dreams.

O delegație de parlamentari lituanieni vor efectua o vizita in Moldova

10:00, 21.05.2024 - Membrii unei delegații a Seimasului Republicii Lituania se vor afla, in perioada 21-24 mai, intr-o vizita in Republica Moldova, noteaza Noi.md. Din componența delegației fac parte vicepreședintele Comitetului afaceri europene, Marius Matijosaitis, membrul Comitetului afaceri juridice, Vilius Semeska,…

iUmor, 19 mai 2024. George Tanase, moment de senzație in semifinala. A intrat in pielea lui Cristiano Ronaldo: „Am jucat mai mult in reclame decat pe teren”

22:40, 19.05.2024 - George Tanase a venit pe scena de la iUmor cu un moment de senzație, caci a intrat in pielea lui Cristiano Ronaldo. A venit pregatit cu un discurs care a starnit o mulțime de reacții in randul juraților.

Mai mult decat un simplu serial de crima și mister. Thriller-ul de senzație "Parot", disponibil in AntenaPLAY

18:00, 12.04.2024 - In peisajul vast al producțiilor TV, "Parot" se remarca prin abilitatea de a captiva și a ține spectatorii cu sufletul la gura. Acest serial care aduce in prim plan o poveste complexa, misterioasa și plina de suspans este disponibil din 2 aprilie in AntenaPLAY.

Fost lider in Pentagon, despre scenariul in care Ucraina pierde razboiul: Rolul crucial jucat de Republica Moldova

08:10, 08.04.2024 - Stephen Brian, cel care a ocupat funcția de secretar adjunct al Apararii SUA, a scris un articol pentru publicația Asia Times, in care a vorbit despre mai multe scenarii legate de razboiul din Ucraina, dar și rolul crucial pe care il poate juca Republica Moldova, scrie evz.ro .

O profesoara de muzica din Chișinau, a facut senzație la un concurs de talente

16:36, 02.03.2024 - Violeta Botezatu, o profesoara de muzica din Chișinau, a facut senzație la un concurs de talente din Romania. Femeia a cucerit publicul și juriul concursului interpretind la pian și cu vocea renumita piesa „Lie, ciocirlie”. Juratul Andi Moisescu i-a acordat Golden Buzz-ul, ceea ce a propulsat-o pe concurenta…


Ce parere ai despre aceasta stire?