Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sharapova, huiduită la Roland Garros! Ce a făcut rivala Simonei Halep de a revoltat spectatorii

Publicat:

a avut parte de un incident mai putin placut la prima sa aparitie la . a fost huiduita de o parte a publicului, gestu sau scandalizându-i pe toti.

s scandalizat publicul venit sa o urmareasca la . Tenismena s-a trezit huiduita de o parte din spectatori, dupa ce a refuzat sa dea obisnuitul interviu, la cald, dupa disputa cu , potrivit Mediafax.

Câstigatoare anul trecut în capitala Frantei, dupa o finala cu , Sharapova nu are foarte multi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep, la fel ca Maria Sharapova la Roland Garros » Precedentul care nu i-a dat vreo șansa la Paris

13:36, 15.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) nu a primit un wild card pentru Roland Garros 2024, fiind pe lista foștilor caștigatori de Grand Slam care nu au primit invitație, alaturi de Emma Raducanu, Caroline Wozniacki sau Domic Thiem. Faptul ca fosta campioana de la Roland Garros nu a primit wildcard nu a…

Lovitura dura pentru Simona Halep. Tenismena nu va juca la turneul Roland Garros

09:26, 15.05.2024 - Simona Halep a primit o lovitura dura din partea organizatorilor de la Roland Garros. Romanca nu a primit wildcard pentru a participa la turneul ce va avea loc in perioada 26 mai - 9 iunie 2024, cele opt invitații fiind oferite altor sportive.

Simona Halep nu a primit wild card pentru Roland Garros – Anunțul organizatorilor

20:45, 14.05.2024 - Revenita pe teren dupa o pauza de mai bine de un an și jumatatate, Simona Halep spera sa participe la turneul Roland Garros, dar organizatorii nu au inclus-o pe lista jucatoarelor care primesc wild card.

Anunț OFICIAL! Ce se intampla cu Simona Halep la Roland Garros

19:35, 14.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) NU a primit wild card la Roland Garros. Sportiva din Romania nu este pe lista jucatoarelor care au primit aceasta invitație la acest Grand Slam. Revenita dupa suspendare, Halep spera sa revina la al doilea Grand Slam al anului, mai ales dupa ce l-a caștigat in 2018.…

Simona Halep a primit wild card pentru un turneu care va avea loc la Paris

17:30, 30.04.2024 - In așteptarea unui wild card pentru Roland Garros, Simona Halep va reveni pe teren in capitala Franței, insa la Trofeul Clarins, turne de categorie „WTA 125”, care se va disputa in perioada 13-19 mai.

Știrile Antena Stars. Cat costa sa-ți petreci vacanța de Paște la hotelul Simonei Halep. Suma pe care tenismena o cere pentru o noapte de cazare

15:15, 10.04.2024 - Simona Halep deține un hotel de lux in Mamaia Nord. In randurile de mai jos iți vom spune cat costa sa-ți petreci vacanța de Paște la hotelul jucatoarei de tenis. Iata ce suma cere sportiva pentru o noapte de cazare in locația preferata de romani!

llie Nastase explica de ce Simona Halep a ales sa nu joace pe zgura din SUA

16:56, 08.04.2024 - ​Simona Halep s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei inainte de duelul decisiv cu Ucraina, invocand probleme medicale la umar. Ilie Nastase a vorbit despre revenirea Simonei și a transmis ca sportiva ar putea juca la Roland Garros.

Darren Cahill, inainte de revenirea Simonei Halep pe teren, dupa un an și jumatate: „Au fost 18 luni de tortura”

11:50, 16.03.2024 - Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, alaturi de care jucatoarea a caștigat primul sau turneu de Grand Slam din cariera, Roland Garros 2018, a vorbit pentru Sky Sports despre revenirea pe teren a romancei și cele 18 luni in care a fost suspendata.Simona se pregatește sa joace in turneul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?