Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Shakira, implicată într-un SCANDAL de PLAGIAT. Hitul "Loca", copie ilegală a unei PIESE VECHI. Ce a DECIS INSTANŢA

Publicat:

, ce deține drepturile pentru cantecele cantarețului și compozitorului dominican (Arias), a depus plangere in 2012 impotriva casei Sony pentru incalcarea drepturilor de autor.

La procesul derulat in , Arias a declarat ca a scris piesa 'Loca con su Tiguere' intre 1996 și 1998 și chiar a cantat-o in cadrul unei audieri la tribunal. Cantecul a fost inregistrat in acea perioada pe o caseta, prezentata la proces.

Intr-o motivare de 40 de pagini, judecatorul federal a considerat miercuri ca 'Loca' este o "copie ilegala".

'Urmatoarea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal la Monte Carlo Masters: Daniil Medvedev, rugat sa nu țipe la judecatorul de linie

21:15, 10.04.2024 - Daniil Medvedev a fost rugat sa nu țipe la un arbitru de linie in timpul victoriei sale de miercuri, in fața lui Gael Monfils, la Mastersul de la Monte Carlo. Rusul conducea cu 6-2, 1-2 cand nu a fost de acord cu doua decizii și a strigat la oficial. Arbitrul partidei i-a cerut sa se linișteasca.

Scandal la Poliția de Frontiera: Patru angajați, dați afara, pentru implicarea in migrația ilegala a ucrainenilor și nesubordonare

16:20, 08.04.2024 - Urmare a efectuarii anchetelor de serviciu, patru funcționari publici cu statut special ai Inspectoratului General al Poliției de Frontiera, au fost sancționați disciplinar cu concediere din funcția publica cu statut special, anunța Poliția de Frontiera.

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.

Halep a cerut ca procesul cu firma de suplimente sa fie cu jurați!

17:11, 25.02.2024 - Simona Halep a trecut la atac dupa ce s-au incheiat audierile ei de la TAS, la Luasanne. Romanca a dat in judecata firma care a produs colagenul de la care a fost incriminata pentru dopaj și va cere daune de 10 milioane dolari. Procesul civil intentat de Simona Halep la Tribunalul din Manhattan, New…

Un mort și cinci raniți, la metrou, dupa un scandal intre doua bande rivale

07:10, 13.02.2024 -  Persoana decedata este un barbat de 34 de ani, iar cei cinci raniti sunt doua femei si alti trei barbati, cu varste cuprinse intre 14 si 71 de ani, au indicat ofiterii de politie in timpul briefing de presa la poalele metroului aerian din cartierul newyorkez Bronx, cel mai defavorizat din oras.Nu a…


Ce parere ai despre aceasta stire?