Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfaturi utile de la bucătari pentru a evita risipa. Ce să facem cu mâncarea rămasă de la Crăciun

Publicat:

Desi pregatim meniul pentru Revelion, in frigidere inca mai avem mancare de la Craciun. Pentru ca obisnuim sa gatim mai mult decat este cazul de sarbatori, multe feluri de mancare ajung in cosul de gunoi. Bucatarii ne invata, insa, cum sa folosim cozonacul ramas, ori friptura. Dupa sarbatori, frigiderele sunt pline cu sarmale si friptura. Cu putina imaginatie le putem integra in meniu, in loc sa le aruncam. , bucatar: „O reteta foarte la indemana tuturor este tochitura. De fapt, asta e tochitura. Este carne din mai multe spectre. Poate sa fie carne afumata, carnati, carne cruda,…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Sfaturi practice in bucatarie. Cum sa dezgheți carnea rapid. Reguli de aur

21:20, 21.04.2024 - Este important sa o faci corect pentru a evita riscul contaminarii sau degradarii carnii. Iata cateva sfaturi despre cum sa dezgheți carnea rapid și ce greșeli sa eviți.Congelarea alimentelor: Reguli de aurIn zilele noastre, congelarea alimentelor a devenit un gest automat, este inainte de toate o metoda…

De unde vine friptura din farfurie? Daca e de vita, e din Italia și Polonia. Daca e porc, e din Spania sau Germania. Ungaria e țara de unde aducem carnea de pui

12:46, 11.03.2024 - Romania a cheltuit anul trecut miliarde de euro pe importurile de carne, potrivit datelor transmise HotNews de Institutul Național de Statistica. Cele mai mari importuri sunt de carne de porc și de pui, dar și de vita.

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Discuție aprinsa intre Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu. Fostul prezentator TV nu a știut ca este filmat. „Nu mai suport”

10:46, 11.02.2024 - Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt extrem de activi in mediul virtual și iși surprins fanii cu filmulete unele mai amuzante decat altlele. De asemenea, aceștia nu ezita sa dea detalii din intimitatea cuplului, iar fanii ii admira…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?