Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serialul 'Tânăr şi neliniştit' este marele câştigător al galei Daytime Creative Arts Emmy Awards

Publicat:

SerialulTanar si nelinistit/ and the Restless” este marele castigator al galei Daytime Creative Arts Emmy Awards, care a avut loc vineri seara, la , potrivit news.ro.

La gala premiilor acordate de of & Sciences (NATAS), serialul a castigat cinci trofee, fiind programul cu cele mai multe primite vineri seara.

” si „Crown: ” au primit cate patru, iar „”, „” si „” au fost recompensate cu cate trei premii.

Citește și:

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meg Bennett, actrița din serialul Tanar și neliniștit, a murit la 75 de ani dupa o lupta cu cancerul

11:35, 22.04.2024 - Meg Bennett, caștigatoarea Daytime Emmy, care și-a indeplinit o dubla sarcina, ca actrița și scriitoare in telenovele Tanar și neliniștit, Spitalul General și Santa Barbara, a murit pe 11 aprilie la varsta de 75 de ani, dupa o lupta cu cancerul. Anuntul trist a fost facut de familia ei.Bennett a interpretat-o…

Un tanar din Dambovița, beat și fara permis, a lovit un om cu mașina! Victima a ajuns la spital

17:40, 24.02.2024 - Un tanar de 19 ani, din Produlești, a reușit, sambata de dimineața, in jurul orei 03.05, sa incalce cele mai importante reguli din codul rutier. Fara permis și sub influența alcoolului, acesta s-a urcat la volan, iar la scurt timp a facut accident, lovind cu mașina un barbat de 24 de ani. In urma impactului,…

Tanar snopit in bataie, de doi barbați care au coborat dintr-o mașina

17:55, 21.02.2024 - Un tanar in varsta de 23 de ani, din Matasari, județul Gorj, a fost snopit in bataie de doi barbați, care au coborat dintr-o mașina dupa ce au lovit intenționat autoturismul in care se afla victima impreuna cu un alt barbat.

Accident cumplit in Afumați, intre un autoturism și un TIR. Un tanar și-a pierdut viața

08:36, 19.02.2024 - Un accident cu urmari grave a avut loc duminica seara, 18 februarie, in localitatea ilfoveana Afumați. Au fost implicate un autoturism și un TIR. La fața locului au ajuns atat cadre medicale, cat și polițiști. Din pacate, s-a aflat ca accidentul rutier s-a soldat cu o victima, care nu a putut fi salvata.…

ATENTIE! CITITI NEAPARAT ASTA! Ce conține apa la pet din supermarket, pe langa apa. Dezvaluirea specialiștilor: „Un litru poate include 240.000 de particule de plastic”

14:00, 18.02.2024 - Un studiu recent publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences a descoperit niveluri alarmante de particule de plastic, cunoscute sub numele de nanoplastice, in apa imbuteliata din magazine. Aceste particule minuscule, invizibile cu ochiul liber, reprezinta un risc semnificativ pentru…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Tanar de 18 ani, oprit de polițiști in Șag. Gonea cu peste 100 de km/h și era drogat

14:20, 14.02.2024 - De inconștiența a dat dovada, miercuri, un tanar in varsta de 18 ani. El conducea cu peste 100 de km/h pe un sector de drum unde limita de viteza este de 50 km/h. In plus, acesta consumase și substanțe interzise.

Un tanar de 22 de ani, cautat de familie dupa ce a plecat de acasa: Poliția solicita ajutorul cetațenilor

15:21, 12.02.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor in vederea depistarii unui tanar de 22 de ani, care a plecat de la domiciliu la data de 9 februarie și nu se cunoaște locul in care se afla in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?