Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sepsi a anunțat al 5-lea transfer din această vară

Publicat:

Deținatoarea Cupei Romaniei, , a anunțat, astazi, transferul mijlocașului nord-macedonean (29 de ani), fotbalist legitimat ultima oara la FK Gabala, formație care a incheiat pe locul 4 sezonul trecut din Azerbaidjan.  Sepsi l-a transferat pe   OSK a ajuns la un acord si cu jucatorul , in varsta de 29 de ani. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia iși retrage trupele de „menținere a pacii” din Nagorno Karabah

17:05, 17.04.2024 - Militarii rusi desfasurati in Karabah din toamna lui 2020 au inceput sa se retraga din zona, a anuntat miercuri Kremlinul, la sapte luni dupa recucerirea de catre Azerbaidjan a acestei enclave controlate vreme de trei decenii de separatistii armeni, informeaza AFP, preluata de digi24.ro .

Romgaz si SOCAR doresc sa investeasca in terminalul GNL din Romania

07:25, 05.04.2024 - Romgaz, cel mai mare producator de gaze naturale din Romania, și Compania nationala de Petrol din Azerbaidjan (SOCAR) intentioneaza sa investeasca intr-un terminal de regazificare in portul Constanța, a declarat ministrul roman al Energiei, Sebastian-Ioan Burduja, informeaza Report, cu referire la presa…

LiveBlog Sepsi - CFR Cluj, in etapa 2 din play-off-ul SuperLiga

20:00, 29.03.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe și CFR Cluj se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Nowruz, festivalul vechi de 3.500 de ani

08:00, 19.03.2024 - In loc sa dispara, valorile Norwuz, acest festival stravechi – de la resetarea anuala pana la conectarea cu natura – sunt acum mai importante ca niciodata. Este sezonul Nowruz, festivalul anual de 13 zile care marcheaza inceputul primaverii, iar milioane de oameni din intreaga lume cu radacini in fostul…

Georgia, Azerbaidjan, Ungaria și Romania vor crea o companie care sa poata monta un cablu submarin

23:06, 01.03.2024 - Prim-viceprim-ministrul Georgiei Levan Davitashvili a numit cablul electric submarin o inițiativa ambițioasa, care, in special, va juca un rol decisiv in asigurarea unui lanț de transport durabil al energiei.

VIDEO SuperLiga: Sepsi Sfantu Gheorghe, victorie la limita pe terenul ultimei clasate

18:21, 29.02.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe a reușit o victorie grea pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 2-1, in etapa a XXVIII-a din SuperLiga. Dupa acest rezultat, covasnenii spera inca la un loc in play-off.

VIDEO SuperLiga: Campioana Romaniei iși consolideaza locul de play-off, dupa o victorie la limita

19:36, 19.02.2024 - Farul Constanța a mai facut un pas important pentru calificare in play-off, dupa victoria cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe, in penultima partida a etapei cu numarul 26 a SuperLigii.

O cantareața supranumita „Kim Kardashian din Daghestan”, criticata dur din cauza ținutei „provocatoare” de la un concert: „Eu sunt convinsa ca arat superb”

20:20, 05.02.2024 - ASHERA, 30 de ani, care se autointituleaza „Kim Kardashian de Daghestan” a fost aspru criticata pe rețelele sociale dupa „spectacol de striptease” la care „limba avara a fost omisa”, in timpul unui concert la Mahacikala, capitala republicii caucaziene din sud-vestul țarii, relateaza publicația de stat…


Ce parere ai despre aceasta stire?