Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semnul care i s-a arătat surorii Deliei la cununia civilă! Ce s-a întâmplat în timpul evenimentului

Publicat:

spune astazi cel mai hotarat "DA" in fata barbatului pe care il iubeste, Razvan. Casnicia nu are cum sa fie decat una foarte fericita si plina de sport, avand in vedere semnul care li s-a aratat astazi celor doi miri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brigitte și Florin Pastrama au implinit 5 ani de la cununia civila. Bruneta a publicat mai multe imagini de la evenimentul discret

15:05, 30.05.2024 - Brigitte și Florin Pastrama au sarbatorit 5 ani de la cununia civila. Bruneta a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini emoționante de la evenimentul discret pe care l-au avut in 2019.

STB: Modificari de trasee in timpul desfașurarii evenimentului Meciul de adio al Generației de Aur

21:20, 23.05.2024 - Mai multe trasee vor fi modificate sambata cu ocazia organizarii evenimentului sportiv „Meciul de adio al Generației de Aur – Pentru ultima data impreuna” pe Arena Naționala, a anunțat joi STB.

Marcel Ciolacu, despre bataia dintre Florin Roman si Dan Vilceanu: E de cascadorii rasului

21:55, 21.05.2024 - Intrebat despre scandalul care a avut loc, marti, in Parlament, intre parlamentarii Florin Roman si Dan Vilceanu, premierul Marcel Ciolacu a declarat ca ii pare bine ca pe timpul sauu nu s-au intamplat astfel de cazuri, relateaza News.ro.Marcel Ciolacu a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa…

Cum ar fi aratat stirile din timpul lui Ceausescu daca prezentatorul ar fi fost sincer. Viralul momentului

18:15, 12.05.2024 - Pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, telejurnalele aratau total diferit fața de acum. Inainte Revoluția din 1989, prezentatorii de stiri erau considerați adevarate ‘staruri socialiste’ și pedepsiți aspru daca incercau sa nu se supuna. In plus, ascundeau realitatea din Romania de la vremea respectiva. Dupa…

Xtra Night Show. Cum a decurs cununia civila a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cei doi vor organiza nunta peste o luna: „M-a bușit plansul”

12:00, 07.05.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu au devenit soț și soție in urma cu o luna. Cei doi au avut parte de momente emoționante cand au trebuit sa rosteasca cel mai important „Da” din viața lor, deși nu se așteptau la acest lucru. Curand vor avea și cununia religioasa, precum și petrecerea intr-un loc exclusivist.

Jador și Oana Ciocan se pregatesc de nunta: „O sa cante...”. Artistul s-a scapat și a spus ca au facut cununia civila

16:10, 24.04.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Jador și Oana Ciocan se pregatesc de nunta! Artistul s-a scapat și a spus ca au facut cununia civila. Cei doi indragostiți au planuri mari de viitor impreuna și abia așteapta sa se bucure de timpul pe care il au unul langa celalalt. Cantarețul de manele…

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au depus actele pentru cununia civila. Cei doi se vor casatori in luna iunie: „Fiecare pas...”

14:55, 27.03.2024 - A fost o zi extrem de speciala pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman și asta pentru ca au depus actele pentru cununia civila. Cei doi indragostiți se vor casatori in luna iunie a acestui an. Iata ce a transmis actrița prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?