Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Semnal de alarmă! A apărut versiunea `camuflată` a variantei Omicron, despre care oamenii de știință spun că e mai greu de diferențiat de alte tulpini

Publicat:

Oamenii de știința britanici spun ca au identificat o versiune „camuflata” a Omicron care nu poate fi distinsa de alte variante folosind testele PCR, pe care oficialii din sanatate publica le fac pentru a obține o imagine rapida a raspandirii sale in intreaga lume, relateaza . Acestei variante ii lipsește o trasatura care ii permite diferențierea in urma testelor pozitive PCR.

Aceasta versiunea ascunsa are multe mutații in comun cu Omicron standard, dar ii lipsește o modificare genetica speciala care sa permita testelor PCR de laborator sa fie folosite ca mijloc brut de semnalare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Modificari anormale au aparut la broaștele țestoase olivice din Sri Lanka

07:25, 15.06.2024 - Oamenii de știința au impartașit observații despre țestoasele din Sri Lanka. Broaștele țestoase Olive Ridley au dezvoltat modificari anormale in zona carapacei. Observatorii, care a fost un grup de oameni de știința de la Universitatea din Sankt Petersburg, au ajuns la concluzia ca la aceasta specie…

Un tip de cancer, depistat printr-un test de saliva. Descoperire revoluționara a oamenilor de știința

10:56, 01.06.2024 - Oamenii de stiinta au dezvoltat un test de saliva care ar putea ”schimba situatia” in ceea ce priveste cancerul de prostata la nivel mondial, prin depistarea mai devreme a bolii, prin detectarea cazurilor in care barbatii prezinta un risc ridicat si prin evitarea tratamentelor inutile pentru ceilalti,…

Tratament minune: distruge cancerul in 48 de ore. Oamenii de știința au gasit metoda de a-l produce in laborator

08:40, 01.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Stanford din California au demonstrat pentru prima oara in toamna anului trecut ca EBC-46, extras din plante, poate fi sintetizat. Inițial, s-a crezut ca, avand in vedere structura sa complexa, compusul chimic nu poate fi sintetizat in laborator, scrie doctorulzilei.ro. Lumea…

Supervulcanul Campi Flegrei a produs cel mai mare cutremur din ultimii 40 de ani. Oamenii ingroziți au dormit in mașini sau pe strada

16:51, 21.05.2024 - Mai multe case au fost evacuate si multi oameni au dormit in masini sau pe strada dupa ce cel mai puternic cutremur din ultimii 40 de ani care a zguduit luni zona din jurul supervulcanului Campi Flegrei, aflat in apropiere de Napoli, relateaza The Guardian.

VIDEO | Au aparut dovezi clare ca exista o planeta ascunsa in sistemul nostru solar: Ce spun specialiștii

15:55, 20.04.2024 - Oamenii de știința spun ca au gasit noi dovezi ca exista o planeta ascunsa in sistemul nostru solar.De ani de zile, unii astronomi au sugerat ca un comportament neobișnuit la marginea sistemului nostru solar este cel mai bine explicat de o alta planeta nedescoperita.

A fost gasit  raspunsul la intrebarea cum a aparut apa pe Pamint

05:15, 11.04.2024 - Oamenii de știința din Statele Unite au facut o descoperire care rezolva misterul originii apei pe Pamint. Intrebarea privind modul in care a aparut apa pe planeta a fost un subiect de dezbatere in comunitatea științifica timp de mulți ani. Unii oameni de știința au crezut ca apa a fost adusa pe Pamint…

O eclipsa totala de soare va avea loc pe 8 aprilie. De unde va fi vazuta și ce iși propun oamenii de știința FOTO

17:30, 22.03.2024 - Orice punct de pe suprafața Pamantului ar trebui sa experimenteze o eclipsa totala de soare doar o data la 375 de ani, in medie. Locuitorii din Carbondale, Illinois sunt pe cale sa traiasca o astfel de experiența pentru a doua oara, in doar șapte ani.

Singurele șapte țari din lume unde aerul e curat. Un raport care a analizat 134 de state și regiuni trage un puternic semnal de alarma

09:25, 19.03.2024 - Doar șapte țari din 134 indeplinesc standardul internațional de calitate a aerului, poluarea mortala a aerului devenind tot mai problematica din cauza activitaților economice și a impactului toxic al fumului provocat de incendii, arata un raport citat de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?