Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Serviciului Vamal Balițchi a devenit general-maior de ziua sa de naștere

Publicat:

Președintele țarii a semnat un decret prin care șefului Serviciului Vamal Tudor Balițchi i-a fost acordat gradul de general-maior. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de purtatorul de cuvant al șefului statului, Vlad Țurcanu. Potrivit sursei, decretul a fost semnat la data de 25 iulie curent, ziua in care Balițchi a implinit 35 de ani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zi istorica. Joe Biden și Volodimir Zelenski au semnat un acord de securitate, in cadrul intalnirii Grupului celor 7

22:41, 13.06.2024 - Președintele american Joe Biden și liderul ucrainean Volodimir Zelenski au semnat un acord bilateral de securitate. Documentul dintre Statele Unite ale Americii și Ucraina a fost semnat joi, 13 iunie 2024, in cadrul intalnirii Grupului celor 7 (G7). Intalnirea are loc in Italia.

Ciuca, despre cazul fostului general SRI Coldea: Cei care au gresit trebuie sa raspunda

11:35, 05.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, marți, cu privire la cazul fostului general din SRI Florian Coldea ca cei care au greșit trebuie sa raspunda și ca instituția și-a facut datoria fața de țara.

A fost anunțata cauza accidentului elicopterului in care se afla președintele Iranului

17:16, 20.05.2024 - Prabușirea elicopterului cu președintele iranian Ebrahim Raisi „s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice”. Informația a fost transmisa de agenția de presa iraniana IRNA. Agenția nu precizeaza natura problemelor cu elicopterul, relateaza TASS. {{747750}}La 19 mai, un elicopter care il transporta…

Președintele ales al Slovaciei, reacție dupa atacul asupra lui Robert Fico: 'Am primit cu groaza informația / Sunt ingrozit de unde poate duce ura'

18:30, 15.05.2024 - Peter Pellegrini, președintele ales al Slovaciei și aliat al lui Robert Fico, a declarat ca „o tentativa de asasinat asupra premierului este o amenințare la adresa a tot ceea ce a dobandit pana acum democrația slovaca”.

Zelenski compara invazia rusa din Ucraina cu ocuparea tarii sale de catre nazisti. Ucraina poate pierde razboiul din cauza lipsei de muniție, avertizeaza un general

14:50, 08.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a comparat miercuri invazia rusa a Ucrainei cu ocuparea tarii sale de catre nazisti, intr-un discurs adresat natiunii si difuzat la 8 mai, zi in care Ucraina si Uniunea Europeana sarbatoresc victoria aliatilor asupra nazismului in al Doilea Razboi Mondial.

Piedone a dat marea lovitura: a caștigat sprijinul Partidei Romilor

14:05, 01.04.2024 - Liderul Partidei Romilor ”Pro Europa”, Nicolae Paun, a semnat adeziunea la PUSL și il va susține pe Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei. Paun va ramane in continuare lider al Partidei Romilor și va aduce sprijinul cetațenilor de etnie roma. ”Presedintele asociației Partida Romilor “Pro…

Rusia: Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala

17:15, 31.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala, 150.000 de barbati fiind chemati la serviciul militar obligatoriu, transmit duminica Reuters si DPA.

Biden a semnat textul de finantare a statului american, validat de Congres dupa luni de tensiuni

09:11, 24.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a semnat sambata textul care permite finantarea statului federal pana in septembrie, la cateva ore dupa adoptarea acestui text de catre Congres, punand astfel capat lunilor de tensiuni in jurul bugetului pe anul 2024, relateaza Reuters si AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?