Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seful NATO in Afganistan isi cere scuze pentru tratarea nepotrivita a Coranului

Publicat:

Seful american al NATO in Afganistan si-a cerut scuze public pentru rapoartele cu privire la faptul ca trupele de ocupatie au "expus intr-un mod impropriu" copii ale Coranului.

R. Allen a ordonat demararea unei investigatii pe aceasta problema. "Cand am auzit de aceste activitati, am intervenit imediat pentru a le opri", a precizat acesta, citat de BBC.

Zvonurile conform carora a fost ars un Coran au determinat numeroase proteste in afara unei baze americane la Bergam, 60 de kilometri nord de Kabul.

Politia a declarat ca peste 1000 de oameni au…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer roman de TIR prins in Belgia ca dormea in camion, in parcare: „Șeful prefera sa plateasca amenda, e mai ieftin decat hotelul”

10:45, 21.05.2024 - Poliția și serviciile de inspecție au verificat luni, 20 mai, 341 de camioane in zona portului Anvers. Camionagii petrec weekendul in parcari mari, adesea in condiții de munca și de viața ingrozitoare. Cu toate acestea, mulți dintre ei par sa nu fie deranjați atat de mult, scrie cotidianul belgian Nieuws…

CNN: O noua filmare a atacului cu bomba din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului

07:05, 26.04.2024 - Noi dovezi prezentate de CNN contrazic concluziile a doua investigații ale Pentagonului – una dintre ele, anunțata saptamana trecuta – in legatura cu atacul sinucigaș al ISIS-K in apropierea aeroportului din Kabul, in timpul retragerii trupelor americane din Afganistan, in august 2021.

Avansari in grad pentru mai mulți polițiști din Maramureș

12:25, 26.03.2024 - In 25 martie, sub semnul Bunei Vestiri, polițiștii au aniversat 202 ani de la inființare. In Maramureș, ziua a debutat cu un ceremonial religios dedicat cinstirii memoriei polițiștilor care nu se mai afla printre noi. A fi politist inseamna a trai situatii limita si uneori a-ti pune viata in pericol.…

Politia letona va verifica actele alegatorilor rusi care merg sa voteze la ambasada din Riga

22:55, 11.03.2024 - Seful politiei letone a avertizat luni ca cetatenii rusi care vor merge sa voteze pentru alegerile prezidentiale la ambasada Rusiei din Riga intre 15 si 17 martie vor fi supusi verificarilor permiselor de sedere si vor fi expulzati daca este necesar, scrie AFP.

Incident la discursul lui Joe Biden: Tatal unui militar american ucis in Afganistan a fost arestat

10:26, 08.03.2024 - Un incident de securitate a perturbat discursul lui Joe Biden despre Starea Uniunii iar tatal unui militar american ucis in Afganistan a fost reținut de forțele de ordine. Tatal unui pușcaș marin american care a fost ucis pe aeroportul din Kabul din Afganistan in 2021, cand America se retragea din…


Ce parere ai despre aceasta stire?