Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefii mai multor consilii și agenții, subordonate Parlamentului în prag de a fi demiși: Deputații au votat legea înaintată de Litvinenco

Publicat:

Deputații au votat proiectul prin care se instituie noi mecanisme de control și de sancționare a conducatorilor unor autoritați publice aflate sub control parlamentar. Proiectul vizeaza Comisia Naționala a Pieței Financiare, Consiliul Concurenței, Agenția Naționala pentru Soluționarea Contestațiilor, , Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldovenii din SUA și Canada vor putea vota prin corespondența. Parlamentul a votat proiectul de lege in prima lectura

20:20, 21.03.2024 - Cetațenii Republicii Moldova din SUA și Canada vor putea vota prin corespondența. Proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondența, care prevede acest lucru, a fost adoptat in prima lectura cu votul a 56 de deputați PAS, in cadrul ședinței Parlamentului din 21 martie. Deputații din opoziție,…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.

S-a aflat cind ar putea fi ar putea fi ajustat tariful la gaz

14:31, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) urmeaza sa ajusteze prețul la gazul livrat de Moldovagaz. Proiectul hotaririi a fost publicat pe pagina web a instituției. Astfel, pentru mia de metri cubi ar urma sa fie achitate intre 8930 și 16.078 de lei, fara TVA, in funcție de rețea și…

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…

Inceput de saptamana, cu scumpiri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru maine

12:40, 12.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 7 banuți, iar prețul motorinei va crește cu 15 bani.

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?