Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul pentru o imunitate puternică la copii. Medicul Mihai Craiu: „Elementul-miraculos care face diferența”

Publicat:

Secretul pentru o imunitate puternica la copii. : „Elementul-miraculos care face diferența” Celebrul medic pediatru, Mihai Craiu, a explicat care este “elementul miraculos” ce poate face diferența pentru o imunitate crescuta la Celebrul medic pediatru, Mihai Craiu, a explicat care este “elementul miraculos” ce poate face diferența pentru o imunitate crescuta la copii.copii.Celebrul medic pediatru, Mihai Craiu, a explicat care este “elementul miraculos” ce poate face diferența […] Citește Secretul pentru o imunitate puternica la copii. : „Elementul-miraculos

Citeste articolul mai departe pe Botosani24.ro…  

Sursa articol: Botosani24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antibioticele date pentru pneumonie, la copii. Reputat pediatru: „Sa lasam miturile urbane“

09:55, 09.04.2024 - Ultimele cifre publicate de Centrul European de Control al Bolilor arata ca apariția germenilor cu rezistențe crescute la multiple antibiotice, pune in pericol sanatatea unui numar de sute de mii de europeni, producand anual peste 33.000 decese, avertizeaza dr. Mihai Craiu.

Pneumonia la copii. Dr. Mihai Craiu: „Sa facem radiografii doar la cazuri severe și sa utilizam antibioticele mai rar”

14:35, 01.04.2024 - Medicul Mihai Craiu, unul dintre cei mai apreciați pediatri din Romania, susține ca „ar trebui sa facem radiografii doar cand sunt necesare, la cazuri severe, și ar trebui sa utilizam antibioticele mai rar”. Altfel, vom avea din ce in ce mai multe pneumonii in comunitate cu germeni rezistenți

Ce diferența de varsta este intre Sergio Perez și soția sa. Au patru copii impreuna

18:21, 20.03.2024 - Sergio Perez a facut istorie in Formula 1™. In 2011, cand a luat prima data startul in Marele Premiu al Australiei, a fost desemnat primul pilot mexican care ia startul in competiție in ultimii 30 de ani. De-a lungul carierei a avut o serie remarcabila de reușite.

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Bolile neurologice la copii. Medicul Mihai Craiu: "Unele complicații apar din cauza raspunsului organismului, și nu din cauza virusului"

13:35, 16.02.2024 - Medicul pediatru Mihai Craiu  a dezvaluit rezultatele celor mai recente studii privind bolile neurologice și spune ca, in unele afecțiuni virale, este responsabil raspunsul imun al organismului infectat, și nu virusul in sine.

Cați copii are Cristiano Ronaldo. Fotbalistul și Georgina Rodriguez iși doresc o familie numeroasa

11:40, 05.02.2024 - In acest articol iți vom spune cați copii are Cristiano Ronaldo, dar și cine sunt mamele lor. Celebrul jucator de fotbal iși doresc o familie numeroasa. Iata cateva informații importante din viața sportivului!

Ce diferența de varsta exista intre Liviu Varciu și Anda Calin. Cei doi au o relație de 7 ani și doi copii minunați

17:05, 04.02.2024 - Liviu Varciu și Anda Calin traiesc o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani, iar din rodul iubirii lor s-au nascut doi copii minunați, o fata și un baiețel. Deși prezentatorul TV apare foarte des pe micile ecrane ale publicului, puțini sunt cei care știu ce diferența de varsta exista intre el și iubita…

Explozie puternica intr-o casa din județul Vaslui: Trei copii și tatal lor, duși la spitale din Iași cu arsuri

22:26, 03.02.2024 - Trei copii de 5, 7 si 8 ani si tatal lor, un barbat in varsta de 36 de ani, au fost raniti, sambata seara, in urma unei explozii produse la o locuinta din comuna Stanilesti, judetul Vaslui.


Ce parere ai despre aceasta stire?