Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul clatitelor care nu se lipesc. Nimeni nu v-a spus ca trebuie doar sa adaugati cateva linguri de …

Publicat:

Poate ati patit de multe ori sa vi se lipeasca clatitele de tigaie. Exista un ingredient secret pe care nimeni nu vi l-a spus care trebuie adaugat in compozitie, iar in acest fel acestea nu se vor mai lipi niciodata. Iata care este secretul clatitelor care nu se lipesc: Se cerne intr-un vas faina. Se adauga ouale bautute si putin lapte si se amesteca bine. Amidonul se amesteca cu zaharul si sarea dizolvata in putin lapte. Adaugati treptat cate 50 ml de lapte si apa minerala carbogazificata, pe masura ce faina le inghite si amestecati cu telul fara sa bruscati aluatul, ca sa nu devina prea consistent.…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Plafonarea prețurilor la alimente, extinsa pana la finalul anului. Lista produselor cu preț redus

09:35, 28.03.2024 - Plafonarea prețurilor la alimente a fost extinsa pana la finalul anului 2024. Legea a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Plafonarea prețurilor la alimente, prin limitarea adaosului comercial , a fost prelungita. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea…

Vreți sa mancați paine dupa rețeta preferata de Ceaușescu? Iata cum se face!

19:05, 04.03.2024 - Este știut faptul ca pentru Nicolae Ceaușescu, „cel mai de frunte fiu al acestui pamant”, niciun efort nu era prea mare pentru a i se asigura cea mai buna hrana. Acest lucru era valabil mai ales la paine, pe care o adora, dar o consuma in cantitați riguros cantarite, caci suferea de diabet. Painea pentru…

Nutriționistul Mihaela Bilic. Secretul clatitelor

17:31, 26.02.2024 - Nutriționistul Mihaela Bilic , cunoscuta in mediul online pentru sfaturile sale, le-a explicat urmaritorilor sai cum trebuie sa procedeze pentru a face clatite cat mai gustoase. Clatita perfecta are nevoie de odihna, in opinia sa. Cum asa? Nutriționistul a explicat in postarea sa. Cine spune ca nu-i…


Ce parere ai despre aceasta stire?