Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul celui mai bun mujdei de usturoi cu smântână. Ingredientul pe care să nu-l mai folosești

Publicat:

Cum prepari cel mai bun mujdei de usturoi cu smantana. Nu trebuie sa folosești multe produse pentru a obține un amestec cremos delicios. Cu doar trei ingrediente, poți sa prepari un sos excelent pentru carne sau pește la gratar. Exista un condiment la care trebuie sa renunți cand faci mujdei de usturoi. Afla in randurile […] The post Secretul celui mai bun mujdei de usturoi cu smantana. Ingredientul pe care sa nu-l mai folosești appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi in mujdei la final ca sa iasa cremos. Ingredientul la care nu te-ai fi gandit schimba tot gustul

21:56, 25.04.2024 - Pus peste un preparat din pește sau o porție de cartofi prajiți, fierți sau peste niște ardei copți, va transforma mancarea din farfurie intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Nu pare greu de facut, secretul succesului este un pas simplu. Afla, din randurile de mai jos, ce ar trebui sa adaugi…

Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific

18:06, 19.04.2024 - Salata orientala este o alegere delicioasa in perioada in care renunțam la carne, iar secretul este unul la care nu te-ai fi gandit. Ce adauga chefii in salata orientala de post pentru un gust magnific, o textura cremoasa și un plus de savoare. Iata secretul.  Ingredientul secret din salata orientala…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Secretul curațeniei fara praf: Ingredientul uimitor pentru geamuri care costa doar 2 Lei

22:25, 13.03.2024 - In ultima vreme, pe platformele de socializare, sfaturile și recomandarile pentru intreținerea casei au devenit tot mai numeroase in mediul online. In timp ce unele sunt simple și ușor de pus in practica, altele par mai complicate, necesitand ingrediente greu de gasit, iar rezultatele nu intotdeauna…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Ce sa pui in gogosi pentru un gust ca in copilarie. Asa faceau bunicile si mamele noastre, ingredientul care ofera toata aroma

14:55, 23.02.2024 - Gogoșile sunt un preparat foarte iubit, care ne amintește, de multe ori, de copilarie. Daca vrei sa il pregatești și tu acasa și sa iasa exact ca al bunicilor noastre, iata aici cea mai buna rețeta. Secretul consta intr-un ingredient special, ce ii da toata aroma. Cea mai tare rețeta de gogoși Gogoșile…

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.


Ce parere ai despre aceasta stire?