Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul celor mai buni ardei copţi. Cu ce trebuie să îi ungi înainte de a-i pune pe plită

Publicat:

Atunci cand vrei sa gatești cei mai buni ardei copți, nu uita ca cei mai sanatoși sunt cei preparați in cuptorul de la aragaz. Uita de gratar și plita de la țara. Iata cel mai bun truc pentru a pregati ardei copți ca la mama acasa. Gospodinele au dezvaluit secretul rețetei lor. Trucul genial pentru […] The post Secretul celor mai buni ardei copti. Cu ce trebuie sa ii ungi inainte de a-i pune pe plita appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce cureti tigaile din fonta. Trucul eficient si rapid pe care il stiu toate gospodinele de la tara

20:06, 09.05.2024 - Tigaia din fonta este perfecta in bucatarie, mai ales ca in ea se pot prepara fripturi delicioase, dar și pește sau legume. In plus, acest tip de tigaie este extrem de durabil și rezistent, iar preparatele gatite in tigaia de fonta ies mereu gustoase. Din pacate, tigaia de fonta este și greu de curațat,…

Ce poți face ca sa nu ți se arda cozonacii deasupra? Trucul pe care il folosesc gospodinele

19:15, 30.04.2024 - Ce sa faci ca sa nu ți se mai arda cozonacul. Chiar daca il framanți și pregatești totul ca la carte, daca la final se face scrum, ai muncit degeaba. Afla la ce truc trebuie sa apelezi daca vrei sa ai un preparat perfect. Trucuri pentru un cozonac perfect copt Secretele prepararii cozonacului perfect…

Cu ce se ung cozonacii dupa coacere. Trucul simplu pentru un aspect lucios

18:20, 29.04.2024 - De pe masa de Paște nu ar trebui sa lipseasca o felie de cozonac. Proaspat, aburind și plin de aroma, cozonacul este vedeta de pe platoul cu prajituri festive. Fiecare gospodina iși pregatește ingredientele cu mare atenție și le selecteaza astfel incat sa puna pe masa cele mai bune preparate.Cu ce se…

Ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin. Condimentul special pe care il folosesc

14:30, 29.04.2024 - Daca ai mancat vreodata ciorba de miel facuta de ardeleni, atunci știi ca aceasta are un gust deosebit, pe care nu il gasești altundeva in Romania. Dar ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin? Secretul este unul bine pastrat, iar acest fel de mancare este emblematic pentru…

De ce sa pui frunze de dafin in galeata mopului. Secretul gospodinelor pricepute, scapi de o mare problema

10:45, 30.03.2024 - Gospodinele cauta diverse trucuri care sa le ajute la curațenie. Cele mai inventive pun frunze de dafin in galeata mopului. Cu toate astea, nu toate persoanele care știu despre acest truc simplu, ieftin și rapid. Dafinul este nelipsit din bucatarie, dar acest ingredient poate fi folosit și la alte treburi.…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase. Secretul la care apeleaza gospodinele pricepute

16:15, 14.03.2024 - Gogoșile reprezinta unul dintre deserturile preferate ale romanilor, fiind apreciate deopotriva de copii și de adulți. In plus, reprezinta un preparat la indemana oricui, deși nu se pregatesc oricum.

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Secretul mucenicilor moldovenești. Gustul va fi savuros, ce ingrediente folosesc gospodinele din Moldova

19:41, 19.02.2024 - Mucenicii preparați dupa rețeta moldoveneasca sunt pur și simplu savuroși. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa pregatești desertul pentru sarbatoarea Sfinților 40 de Mucenici. Care sunt ingredientele folosite de gospodinele din nordul țarii și care este modul de preparare. In fiecare an, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?