Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele unei fripturi PERFECTE: Cucereşte-l cu o masă deosebită

Publicat:

Descopera secretele pentru o friptura de te lingi pe degete:

Gatirea fripturii:

Carnea se poate frige la cuptor, la gratar sau in cratita pe plita aragazului. In principiu, carnea se pune de la inceput la o temperatura mai mare, astfel se coaguleaza proteinele de la suprafata, oprind scurgerea sucurilor din carne.

Pentru a intoarce carnea in timpul prepararii, se va evita inteparea ei cu furculita, pentru a evita scurgerea sucurilor din carne.

Vreti sa gatiti azi? Cele mai NOCIVE tipuri de carne

Timpul de preparare depinde de calitatea carnii, de marimea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai frageda friptura de porc la cuptor. Cu ce sa ungi carnea, pontul bucatarilor ca sa se topeasca in gura

09:51, 02.06.2024 - Friptura de porc la cuptor este una dintre cele mai iubite și apreciate preparate, fiind adesea centrul atenției la mesele festive și nu numai. Secretul unei fripturi de porc cu adevarat fragede și suculente consta in alegerea ingredientelor potrivite și aplicarea unor tehnici culinare esențiale. In…

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Rețeta din Imperiul Roman: Friptura de miel sau de ied cu lapte și miere

10:05, 02.05.2024 - O rețeta de friptura de miel sau de ied, care poate fi incercata cu ocazia sarbatorilor pascale, a ajuns la noi tocmai din antichitate. Aceasta provine din „Apicius”, o carte de bucate romana despre care se crede ca a fost compilata in secolul I d.Hr, potrivit British Museum. Rețeta este una dintre…

Descopera cum sa faci micii la gratar care sa iti lase toti invitatii cu gura apa!

14:05, 27.04.2024 - Mititei sau mici este un preparat traditional romanesc, un fel de chiftele la gratar, de obicei de forma cilindrica. Micii se aseamana cu alte produse similare din carne tocata din Balcanii de Vest, evap i i, dar si cu unele produse bulgaresti, grecesti sau turcesti. Spre deosebire de acestea, in mititei…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

In ce ordine se pune carnea pe gratar. Mulți romani greșesc, de asta se arde și nu iese gustoasa

11:20, 22.03.2024 - Cui nu-i place sa faca gratar in aer liber, inconjurat de familie și prieteni apropiați? Ei bine, mulți considera ca pregatirea unui gratar nu este mare bataie de cap, iar odata ce carbunii s-au incins bine, pun carnea la intamplare, pentru ca oricum se va gati la fel. Total greșit! Atunci cand facem…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?