Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretele ULEIULUI DE JOJOBA

Publicat:

Uleiul de jojoba este un lichid relativ stabil Uleiul de jojoba este rareori vandut in forma lui pura. 95% din produsele utilizate pentru ingrijire personala au in compozitie atat ulei de jojoba cat si alte ingrediente.

Uleiul pur de jojoba are o culoare aurie, stralucitoare, în timp ce uleiul prelucrat de jojoba este clar si transparent. Are o durabilitate îndelungata deoarece este un lichid relativ stabil, nu va oxida usor si nu va râncezi, deoarece nu contine trigliceride, care se regasesc în compozitia altor uleiuri vegetale cum ar fi uleiul de seminte…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descopera noua gama de deodorante BYLY BIO

16:25, 17.04.2024 - De peste 70 de ani, expertii in deodorante Byly lucreaza pentru a obtine eficacitate maxima, respectand nevoile pielii, pentru o senzatie fresh si protectie eficienta.DESCOPERA NOUA GAMA DE DEODORANTE BYLY BIO√ Deodorante fara gaz√ 98% Ingrediente naturale√ 0% Aluminiu√ 0% Coloranti√ Fara ingrediente…

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Șaorma de post delicioasa. Nici nu vei observa ca nu conține carne. Ce ingrediente poți folosi

17:25, 15.04.2024 - Șaorma este unul dintre preparatele preferate ale romanilor. Aceștia il savureaza indiferent de ocazie. Deși suntem in postul Paștelui, vedeta mancarurilor fast-food din Romania poate ramane pe masa.

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez și gemenii ei  

00:35, 26.03.2024 - Intr-un interviu publicat recent in ”Hello”, Jennifer Lopez vorbeșe despre cele patru legume preferate, care o ajuta sa nu ia in greutate și sa aiba un corp ultra-tonificat. Actrița a precizat care sunt legumele preferate și pe care Jennifer Lopez le imparte cu gemenii ei, Emme și Max. ”Mancam multe…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?