Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SECRETELE celui mai bun GULAȘ unguresc la ceaun. Rețeta unui bucătar tradițional

Publicat:

Bucataria ungureasca este colorata, plina de vitalitate, picanta, cu preparate nu tocmai usoare dar pline de savoare, iar gulasul unguresc la ceaun este una dintre vedetele culturii culinare din tara vecina, care a devenit foarte apreciata si in Romania. Gulasul unguresc la ceaun este o supa mai groasa sau o tocanita, cu un gust delicios, care se afla in meniurile multor restaurante din , fiind preferat de majoritatea turistilor care viziteaza zona, arata Agerpres . Cateva din secretele retetei de gulas unguresc au fost dezvaluite de proprietara unui restaurantului traditional din…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Persoanele fizice pot plati LEGAL un angajat in gospodarie. Pot lucra și tinerii de 16 ani, cu aceleași drepturi ca salariații

09:05, 27.04.2024 - Persoanele fizice pot plati LEGAL un angajat in gospodarie. Pot lucra și tinerii de 16 ani, cu aceleași drepturi ca salariații Persoanele fizice au acum posibilitatea legala de a angaja personal pentru gospodarie dupa ce legislația a inceput un lung șir de schimbari prin care se spera la o noua dezvoltare…

Desertul traditional romanesc care i-a dat gata pe straini. Nu este vorba despre papanasi! Sigur il adori si tu

00:35, 27.04.2024 - Desertul traditional romanesc care face furori printre turiștii straini! Cei care ajung in Romania adora aceasta prajitura. Nu este vorba despre papanasii cu dulceața și smantana, ci despre alt preparat delicios și aromat. Se afla in topul preferințelor strainilor! Desertul romanesc adorat de straini…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

VIDEO | „Muschiuletul de padure” sau mancarea de urzici, o reteta veche de peste 100 de ani culeasa din satul Talasman

01:10, 27.03.2024 - BUCATAREALA…Zilele acestea in padurea de la Talasman din comuna Vinderei este zarva mare. In rezervatia naturala unde cresc singurii ghiocei protejati din Romania, culegatorii de urzici dau navala. Ce e mai bun in post decat o mancare care sa contina urzici? Fie ca sunt puse in borsul cu cartofi sau…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?