Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seară de metale în Ageless Club

Publicat:

Pentru pasionatii de heavy- metal s-a organizat, in aceasta seara, de la ora 19.00, unul dintre cele mai asteptate evenimente rock.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat și-a cumparat un televizor nou cu monedele gasite pe jos. Le-a cautat timp de 7 zile cu un detector de metale

10:05, 28.04.2024 - Un barbat si-a cumparat un televizor nou cu monedele gasite pe jos, pe plaje si in parcuri. Barbatul s-a laudat cu isprava pe contul lui de TikTok, unde a aratat cum s-a dus la magazin cu pungile cu maruntis.

Percheziții intr-un dosar de contrabanda cu obiecte din metale prețioase, in valoare de peste 1,5 milioane lei

10:05, 19.04.2024 - Ofițerii Serviciului Vamal sub conducerea procurorilor PCCOCS au pus in executare ieri, 18 aprilie 2024, patru mandate de percheziție intr-o cauza penala de contrabanda cu obiecte din metale prețioase, in valoare de 1 584 290 lei. La aceasta etapa cu statut de banuit in dosar este un conațional, care…

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai gasit in Europa“ VIDEO

22:50, 15.04.2024 - De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Munții Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara).

SUA au interzis importul mai multor metale rusești

12:20, 13.04.2024 - Washingtonul a interzis, vineri, importul in Statele Unite de aluminiu, cupru si nichel de origine ruseasca, in cadrul sanctiunilor suplimentare luate cu Marea Britanie si care vizeaza reducerea veniturilor Moscovei, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Percheziții la o firma de colectare a deșeurilor din Galați. A fost descoperita o cantitate uriașa de metale fara acte

13:55, 16.03.2024 - Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați au descins la o firma de colectare a deșeurilor metalice din Galați, de unde au ridicat in vederea confiscarii peste 284 de tone de deșeuri feroase. Oamenii legii il suspecteaza pe administrator ca a falsificat documentele contabile.

Artistul roman cu faima mondiala, care folosește metale din meteoriți pentru a face arme speciale, de lux FOTO

14:15, 06.03.2024 - Radu Lamașanu (48 de ani) muncește de 14 ani cu focul, pentru confecționarea cuțitelor, a sabiilor dar și a macetelor, realizate exclusiv manual, cu materiale speciale, in funcție de dorința clienților.

Comoara gasita de doi cautatori de vestigii. Are 151 de piese estimate ca avand o vechime foarte mare

13:05, 03.03.2024 - Doi cautatori de comori din Vrancea au gasit sambata, cu detectorul de metale, 151 de monede vechi grecești. O adevarata comoara a fost descoperita sambata, 2 martie, in județul Vrancea, la Poiana Cristei. Doi cautatori de vestigii au gasit cu ajutorul detectorului de metale, in satul Podu Lacului,…

Alerta alimentara: orez contaminat cu metale grele

12:35, 02.03.2024 - Un sondaj realizat de Altroconsumo pe 20 de marci diferite de orez Carnaroli a indicat faptul mai mult de jumatate sunt contaminate cu niveluri ridicate de cadmiu, iar trei dintre produsele examinate depașesc limitele legale de metale grele. ⚠️ Su venti marche di #riso analizzate, piu della meta e contaminata…

Cuvinte cheie:

metale ageless club

Ce parere ai despre aceasta stire?