Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se pregăteşte de război? Decizia care-l 'dă de gol' pe Vladimir Putin

Publicat:

Presedintele rus a avut saptamana aceasta la Soci - statiune pe coasta rusa a - mai multe intalniri cu tematica militara; seria actuala -a zecea la numar - a inceput chiar de luni printr-o reuniune cu conducerea si reprezentantii complexului militar-industrial cu privire la noul program de stat in domeniul productiei de armament, noteaza intr-o ampla sinteza portalul newsru.com.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israel, a treia reuniune a cabinetului de razboi. Iranul amenința: 'Cea mai mica mișcare' va avea 'un raspuns hotarat și dureros'

19:51, 17.04.2024 - Președintele iranian Ebrahim Raisi a declarat ca „cea mai mica mișcare impotriva Iranului” va avea „un raspuns hotarat și dureros”. Amenințarea a fost facuta in timpul unei parade militare de la Teheran. In timpul evenimentului au fost luate masuri excepționale de securitate.

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.

Rusia amenința cu arma nucleara in Ucraina, cum raspunde SUA

23:20, 13.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP. „Nu am vazut niciun motiv pentru a ne ajusta propria postura nucleara si nici vreun…

Putin avertizeaza ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear

12:00, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat Occidentul ca Rusia este pregatita din punct de vedere tehnic pentru un razboi nuclear, iar daca SUA trimite trupe in Ucraina – Moscova va considera acest lucru o “escaladare semnificativa”. “Din punct de vedere tehnico-militar, suntem cu siguranța pregatiți.…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Sprijinul Frantei nu va slabi, afirma Macron, la doi ani de razboi in Ucraina

08:30, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron l-a avertizat sambata pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca sprijinul Frantei pentru Ucraina nu va slabi si ca nu ar trebui sa se bazeze pe o oboseala in randul europenilor, relateaza AFP.

Ce a spus Vladimir Putin despre Romania in controversatul interviu acordat jurnalistului Carlson Tucker

07:20, 09.02.2024 - Vladimir Putin a vorbit despre istoria Ucrainei și a menționat faptul ca ar fi vorba de un stat creat artificial care a primit o parte din teritoriile altor state, inclusiv teritorii romanești.„Bolsevicii au creat Ucraina sovietica, care pana atunci nu exista deloc. Ucraina este un stat artificial”.…


Ce parere ai despre aceasta stire?