Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se întâmplă după 69 de ani de la HOLOCAUST. Un sat francez poartă numele "Moarte evreilor"

Publicat:

Directorul unei importante organizatii evreiesti a cerut recent guvernului francez sa schimbe numele unui mic sat din centrul tarii, care in prezent este denumit „La-Mort-aux-Juifs” („Moarte evreilor”), informeaza BBC.

Directorul departamentului de relatii internationale din cadrul , , i-a scris de curand ministrului francez de Interne, , cerandu-i sa redenumeasca numele unui mic sat din centrul Hexagonului, intitulat „La-Mort-aux-Juifs” („Moarte evreilor”).

a caracterizat acest nume drept unul antisemit, deoarece…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

MAI da detalii despre monitorizarea inculpatilor sub control judiciar: Ce se intampla pana la 1 octombrie

18:05, 13.06.2024 - Ministerul de Interne transmite, joi, ca sistemul privind monitorizarea inculpatilor aflati sub control judiciar va fi testat pana la 1 octombrie, cand se extinde la intreaga tara, cu dispozitivele si infrastructura existente deja in Bucuresti si in 23 de judete.

Se schimba CNP-urile romanilor! Ministerul de Interne anunta modificari. Ce se intampla cu cele existente?

13:56, 14.05.2024 - Operationalizarea Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civila SIIASC aduce modificari importante in modul in care este generat Codul Numeric Personal CNP al cetatenilor romani, dar acestea nu influenteaza datele inscrise pe actele de identitate in vigoare, au declarat pentru…

Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfatuiți sa nu mai amane sarcinile. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:21, 03.05.2024 - Horoscopul zilei de 4 mai 2024 spune ca Gemenii sunt sfatuiți sa nu mai amane sarcinile și sa nu se mai fereasca de ce e greu. Nativii acestei zodii trebuie sa infrunte dificultațile și sa le faca fața cu incredere și maturitate.

Euro este in ușoara scadere. Ce se intampla cu dolarul?

14:45, 29.04.2024 - Moneda nationala s-a apreciat luni in raport cu euro, care a fost calculat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) la 4,9758 lei, in scadere cu 0,07 bani (-0,01%) fata de cotatia precedenta, de 4,9764 lei. Pe de alta parte, comparativ cu dolarul, valoarea leului a scazut, moneda americana fiind cotata la…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Noua știința despre moarte: „Ceva se intampla in creierul nostru care nu are nicio logica” (The Guardian)

07:05, 03.04.2024 - Noi descoperiri facute in urma studierii creierului și a experiențelor aproape de moarte arata ca granița dintre viața și moarte ar putea fi mult mai neclara decat se credea pana acum, relateaza The Guardian.

Directorul care l-a otravit pe fondatorul companiei a fost condamnat la moarte: Cum a decurs planul diabolic al ucigașului

21:26, 23.03.2024 - Xu Yao, fost director la Yoozoo Games, a fost condamnat la moarte pentru otravirea lui Lin Qi, fondatorul companiei. Xu l-a otravit pe Lin Qi in decembrie 2020 din cauza unor dezacorduri legate de conducerea companiei. Lin Qi a murit 10 zile mai tarziu, iar Xu a fost arestat. Xu, in varsta de 43…


Ce parere ai despre aceasta stire?