Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se anunță vremuri complicate. O importantă companie aeriană anunță că va concedia temporar 90% din angajați

Publicat:

Compania aeriana SAS a anuntat ca va renunta temporar la 90% dintre angajati, adica 10.000 de oameni, anunța Reuters preluat de mediafax.

Vezi și: Consilierul lui Isarescu: Bancile au decis sa amane plata ratelor pentru anumite credite

Decizia a fost anuntata dupa ce compania a suferit pierderi masive pe fondul crizei generate de noul coronavirus.

SAS a anuntat de asemenea ca va suspenda majoritate zborurilor incepand cu 16 martie.

Compania aeriana va ramane la dispozitia autoritatilor pentru a aduce acasa cetatenii din strainatate.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O companie aeriana s-a reintors in Moldova

17:46, 29.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa s-a reintors in Moldova. Noua cursa Chișinau – Frankfurt – Chișinau va opera de pina la cinci ori pe saptamina, transmite Noi.md. Pasagerii urmeaza sa beneficieze de o vasta rețea de destinații internaționale prin conexiunea oferita catre unul dintre cele mai mari…

O companie importanta concediaza peste 700 de angajați

16:31, 23.04.2024 - O companie importanta concediaza peste 700 de angajați. Este vorba despre Nike, care va elimina aproximativ 740 de locuri de munca de la sediul sau central pana la sfarșitul lunii iunie, ca parte a planului sau multianual de reducere a costurilor, potrivit Bloomberg . Intr-o comunicare oficiala cu statul…

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

O mare companie auto din Japonia anunța ca va lansa 30 de modele noi in urmatorii trei ani

14:15, 25.03.2024 - Compania japoneza Nissan va lansa 30 de modele noi pana in 2027. Anunțul a fost facut luni. Japonezii iși propun sa creasca volumul vanzarilor globale cu aproximativ un milion de vehicule, potrivit Mediafax. Al treilea producator de automobile din Japonia la criteriul vanzari a anunțat ca va viza…

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

O mare companie aeriana din SUA va relua zborurile catre Israel

21:50, 22.02.2024 - Compania aeriana United Airlines a anunțat ca intenționeaza sa reia zborurile catre Israel luna viitoare. Legatura SUA-Israel a fost suspendata in octombrie dupa atacul Hamas. Avioanele vor face escala in Europa.

Cisco va concedia mii de angajati pentru a se concentra pe zonele de afaceri cu crestere mare – surse

10:00, 11.02.2024 - Compania cu sediul in San Jose, California, avea un numar total de angajati de 84.900 in anul fiscal 2023, potrivit site-ului sau. Compania inca decide cu privire la numarul total de angajati care vor fi afectati de disponibilizari, a spus o persoana. Un anunt ar putea veni inca de saptamana viitoare,…

O companie aeriana le da pasagerilor vouchere pentru bagaje de cala daca accepta sa se cantareasca la urcarea in avion

08:06, 10.02.2024 - Compania aeriana Finnair ii roaga pe pasageri sa se cantareasca inainte de imbarcare. Mai mulți operatori aerieni au recurs in ultima vreme la aceasta practica, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?