Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Școlile ar trebui să fie responsabile pentru dezvoltarea competențelor digitale ale copiilor, arată un nou sondaj Fundația Vodafone

Publicat:

Europa ar trebui sa-și uniformizeze abordarea privind predarea competențelor digitale pentru o mai buna pregatire a copiilor și pentru a reduce decalajele regionale, arata un nou sondaj al Fundației Vodafone , adresat parinților din 10 țari europene. Studiul evidențiaza preocuparile legate de calitatea instrumentelor digitale de care beneficiaza elevii in școli și necesitatea de a sprijini mai bine profesorii cu indrumare și formare. Studiul poate fi consultat integral aici . Sondajul, efectuat pe 10.000 de respondenți, parinți europeni, și realizat de IPSOS Germania pentru Fundația Vodafone ,…

Citeste articolul mai departe pe connect.ro…  

Sursa articol: connect.ro


Stiri pe aceeasi tema

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a fost reprezentat, din nou, la nivel european

10:06, 14.05.2024 - Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a fost reprezentat din nou la nivel european la a doua ediție a cursului dedicat istoriei și valorilor fundamentale ale Uniunii Europene „EU History and Core Values” de catre capitanul Vlad Haica și elevul sergent Flavius Taflan (clasa a XI-a). Evenimentul,…

Obiceiul de consum care ar reduce prețul alimentelor in Uniunea Europeana. 95% din mancarea aruncata la gunoi in Romania provine din mediul urban

10:05, 11.05.2024 - Risipa alimentara a devenit una dintre problemele capitale ale societaților dezvoltate. Conform Eurostat, aproximativ 59 de milioane de tone de alimente au fost irosite in Uniunea Europeana in 2020. Practic, fiecare locuitor din țarile membre ale UE arunca la gunoi intr-un singur an cantitatea de 131…

Marius Damian: De Ziua Europei ne dorim pace!

14:55, 09.05.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Data de 9 mai vine cu o tripla semnificație. Astazi, sarbatorim 74 de ani de la momentul in care națiunile Europei in anul 1950 au ajuns la concluzia ca prin punerea in comun a priducției de carbune și oțel, un eventual razboi intre Franța și Germania, rivali istorici, “ ar fi nu numai…

Noua tendința peste Ocean. De ce iși iau americanii bogați a doua cetațenie?

10:41, 11.04.2024 - Cei bogați iși construiesc aceste "portofolii de pașapoarte" - colecții de a doua, și chiar a treia sau a patra cetațenie - in cazul in care trebuie sa fuga din țara lor de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetațenii cu averi mari, a declarat intr-un comunicat ca americanii…

SUA schimba total jocul, iar Romania devine principala gura de foc din Europa/ VIDEO

13:55, 02.04.2024 - Razboiul din Ucraina, indiferent de cand și in ce mod se va termina, creeaza noi date geopolitice in Alianța Nord-Atlantica, care ar trebui studiate și valorificate pentru strategia internaționala a Greciei. Stirea, care nu este tocmai noua, dar care ocupa acum tot mai mult spatiu in presa, este ca…

Dupa Dragușin, Florin Manea vrea sa dea lovitura cu alt internațional „tricolor”: „Impresarul lui Joao Felix a fost la Romania - Irlanda! Deja se intereseaza de sume”

20:25, 25.03.2024 - Impresarul Florin Manea susține ca Denis Draguș (24 de ani) se afla pe lista mai multor cluburi importante din Portugalia și Germania. Inclusiv colosul Benfica pregatește o oferta. Denis Draguș are contract cu Standard Liege pana pe 30 iunie 2025. Belgienii l-au imprumutat in actuala stagiune la Gaziantep.…

BMW anunța o investiție majora in Romania, la Cluj-Napoca: e vorba de mii de angajați

07:20, 05.03.2024 - BMW anunța prima sa investiție majora in Romania. Se asociaza cu japonezii de la NTT Data pentru a deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT, despre care spune ca va angaja mii de oameni, in urmatorii trei ani.Potrivit comunicatului oficial al celor doua companii, asocierea lor pentru investiția…

Ce se intampla cu uleiul de masline? De ce a explodat prețul in intreaga Europa

23:20, 27.02.2024 - Cele mai importante scumpiri au fost in Portugalia, cu 69%, in Grecia si Spania, in jur de 65% de procente. Este vorba de mari producatori europeni, in frunte cu Spania, care acopera 40% din producția mondiala. De altfel, potrivit experților, evoluția prețului are legatura directa cu seceta din Spania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?