Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Școala viitorului văzută prin ochii copilului de azi

Publicat:

Azi, 6 octombrie la Biblioteca Județeana Satu Mare, are loc premierea celor mai reușite lucrari din cadrul Concursului județean de creații plastice „Școala viitorului vazuta prin ochii copilului de azi „. Aflata la cea de-a doua ediție, activitatea este coordonata de doamnele inspector pentru invațamantul preprimar și primar, și , din […]

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

Editia a VII-a a Concursului de ciclism „Pedaland prin Europa” are loc in 9 mai in Farcasa

12:11, 07.05.2024 - Scoala profesionala și Primaria Farcașa organizeaza joi, 9 mai, cea de-a VII-a ediție a concursului de ciclism „Pedaland prin Europa”, in Parcul de ciclism de pe „Dealul Sarbiului”. Inscrierile se fac la secretariatul Scolii profesionale Farcașa, miercuri, 8 mai, intre orele 8.00 si 12.00. Inscrierile…

Robert Sighiartau: Profesoara Aurelia Dan se alatura echipei viitorului!

08:25, 26.04.2024 - Echipa lui Robert Sighiartau, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean se extinde cu noi oameni de calitate. ”Profesoara Aurelia Dan se alatura echipei viitorului!” a transmis acesta. Robert Sighiartau, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Nasaud iți extinde echipa.…

Ce sa conțina pachețelul copilului la gradinița sau la școala. Alimentul care moleșește organismul

16:05, 26.03.2024 - Aceasta este intrebarea pe care și-o pun mulți parinți, iar de cele mai multe ori, alegerile nu sunt inspirate. In opinia medicilor, pachețelul nu ar trebui sa conțina in niciun caz salam sau alte tipuri de carne.

Peste o mie de studenți se pregatesc pentru joburile viitorului

18:16, 21.03.2024 - Mai mult de 1.000 de studenți merg in a doua etapa a Future Jobs Cup, un proiect educațional lansat de TikTok și Școala de Valori in Romania, care vrea sa le ofere tinerilor ocazia de a dobandi abilitațile necesare pentru locurile de munca ale viitorului.

„Scoala pentru Barbați”, unde se predau cursuri de gatit și ingrijirea copilului. „Nu ar trebui sa fie doar responsabilitatea femeilor”

14:36, 20.03.2024 - In inima Bogotei, o mișcare infloritoare incearca sa redefineasca masculinitatea tradiționala și sa promoveze echitatea in familie. Orașul gazduiește un program inovator, in cadrul caruia barbații invața cum sa-și asume responsabilitatea in ingrijirea copiilor și a gospodariei.

„Mama, primavara mea” joi la Casa de cultura a sindicatelor

17:10, 06.03.2024 - Joi, 7 martie 2024, la Casa de Cultura a Sindicatelor  Satu Mare, sala OCTAVIAN BUD, de la ora 14.00, va avea loc premierea celor mai reușite lucrari din cadrul Concursului județean de creatii plastice „Mama, primavara mea”. Aflata la cea de-a patra ediție, activitatea este  coordonata de doamna inspector…

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Activista care a ajutat mii de copii cere ajutor acum pentru fiul sau. „Nu ma pot uita in ochii copilului meu și sa ii spun ca nu mai pot”

15:40, 04.03.2024 - O activista renumita in județul Dambovița pentru activitatea ei caritabila, Nicoleta Ionița, are acum nevoie de ajutor pentru propriul copil. Baiatul de 16 ani are scolioza care necesita purtare de corset și kinetoterapie.


Ce parere ai despre aceasta stire?