Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbările majore aduse de eclipsă, explicate de astrologul Maria Sârbu: cum influenţează destinul fiecărei zodii

Publicat:

din 21 august este cel mai important eveniment astronomic, dar si astrologic al anului. Este o perioada favorabila regasirii celor pierduti si trecerii de la o etapa de supravietuire la una de putere si depasirea conditiilor sau propriilor limite.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei riscuri majore pentru Europa: inundațiile, secetele și scaderea calitații apei

08:11, 17.05.2024 - Schimbarile climatice agraveaza inundațiile, secetele și reduc calitatea apei, reprezentand o amenințare tot mai mare pentru sanatatea noastra, potrivit unui raport al Agenției Europene de Mediu.

Doua zodii care au cele mai mari șanse sa se imbogațeasca in urmatoarele doua luni. Se anunța schimbari majore și pe plan profesional

21:50, 10.04.2024 - Dupa o lunga perioada in care au depus eforturi pentru a-și schimba viața, rezultatele incep sa apara. Doua zodii au noroc atunci cand se așteptau mai puțin pe plan financiar. Oportunitați apar și pe plan profesional in urmatoarele doua luni.

Trei zodii feminine cu noroc la bani pana la finalul lunii aprilie. Li se schimba destinul

09:35, 06.04.2024 - Dupa o lunga perioada in care poate nu au știut ce iși doresc cu adevarat și s-au lovit de tot felul de provocari, lucrurile par ca sunt, intr-un final, in favoarea lor. Trei zodii feminine au parte de succesul la care au tot sperat, in special la capitolul bani.

Trei zodii care vor incepe o viața noua la sfarșitul lunii aprilie. Destinul lor se schimba brusc

10:46, 04.04.2024 - Apar schimbari mari pentru trei zodii din horoscop! Viața nativilor este va fi complet diferita și toate planurile pe care și le-au facut pana acum vor fi anulate. Destinul lor se schimba cand se așteapta cel mai puțin. Iata despre cine este vorba!

Descoperirea personalitații astrologice. Calitați și defecte ale fiecarei zodii.

18:40, 14.03.2024 - Fiecare zodie are atat calitați stralucitoare, cat și defecte care ii definesc in mod unic pe nativii lor. In continuare, vom explora caracteristicile și particularitațile fiecarei zodii, dezvaluind atat lumina cat și umbra personalitații lor.

Horoscop special: Uranus iși continua drumul prin Taur pana in 2026. 5 zodii vor trece prin schimbari uluitoare

19:55, 13.03.2024 - Fiecare tranzit al planetei Uranus ne poarta spre noi provocari și oportunitați de creștere și transformare in diferite aspecte ale vieții noastre. Schimbarile pe care le aduce aceasta planeta sunt adesea neașteptate și revoluționare, punandu-ne la incercare abilitatea de a adapta și de a evolua. Pe…

Trei zodii feminine care au noroc total la bani in luna martie. Li se schimba destinul radical in aceasta primavara!

16:50, 23.02.2024 - Cand credeau ca nimic nu le mai poate surprinde placut, astrele vin cu vești superbe pentru trei zodii din horoscop. Cu venirea primaverii, trei zodii feminine se pregatesc sa iși schimbe radical destinul financiar. Luna martie le aduce noroc total la bani, oferindu-le oportunitați neașteptate și transformandu-le…

Trei zodii feminine care au noroc la bani in luna martie. Destinul li se schimba in aceasta primavara

08:11, 22.02.2024 - Cand credeau ca nimic nu le mai poate surprinde placut, astrele vin cu vești bune. Luna martie poate fi una dintre cele mai bune perioade pentru trei zodii feminine. Au lipici la bani in aceasta primavara. Vor obține mult mai ușor ceea ce iși doresc.


Ce parere ai despre aceasta stire?