Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbări majore în fotbal! 95 de reguli noi vor fi introduse: "Faultul în poziție de ultim apărător se va sancționa doar cu «galben»"

Publicat:

Singura instituție care poate schimba regulile din fotbal, International Football Association Board, a decis sa aduca 95 de modificari. Organismul, care funcționeaza in cadrul FIFA, a decis ca unele reguli sa fie modificate și imbunatațite. Aceste schimbari vor intra in vigoare de la 1 iunie 2016. Cele mai importate schimbari au fost anunțate intr-o conferința de presa, iar un jurnalist englez le-a publicat pe cele mai importante pe Twitter. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut lanț de supermarketuri se transforma radical. Schimbari majore anunțate de CEO

13:10, 24.05.2024 - Ahold Delhaize, retailerul belgiano-olandez care deține lanțurile de magazine Mega Image și Shop&Go in Romania, se apropie de finalizarea tranzacției pentru achiziționarea lanțului de magazine Profi. Gigantul va introduce noi strategii și oferte pentru consumatorii romani. In anii urmatori, Ahold Delhaize…

Radiografia candidaților la primariile de sector din București: Schimbari majore fața de alegerile din 2020 (Analiza)

13:40, 14.05.2024 - La alegerile locale din 9 iunie 2024, pentru Primaria București și cele șase primarii de sector, se confrunta un total de 56 de candidați, fie ca independenți, fie susținuți de partide sau alianțe electorale.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ploi si vijelii in zeci de judete din Romania 

10:35, 07.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis, cu puțin timp in urma, un cod galben de ploi și vijelii valabil pentru zeci de județe din Romania. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 de l/mp.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Germania se pregatește de un mare razboi: schimbari majore in armata

20:00, 08.04.2024 - Germania iși reorganizeaza armata și o doteaza cu o comanda operaționala unificata. Forța specializata in razboi electronic, operațiuni cibernetice, recunoaștere și protecția infrastructurilor electronice va intra in structura militara.

Mercur intra in retrograd in 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbari majore

12:40, 01.04.2024 - Vești noi pentru zodii! Mercur intra astazi, 1 aprilie, in retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbari majore, pentru care trebuie sa fie pregatite. Nativii sunt puși in fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți sa se obișnuiasca.

Apple a facut unele schimbari majore in App Store

15:15, 13.03.2024 - Apple a facut unele schimbari majore in App Store pentru a se conforma noilor reguli din blocul comunitar. Dupa citeva zile de la inceperea permisiunii pentru utilizatorii iOS din UE de a folosi magazine de aplicații terțe, Apple a anunțat mai multe schimbari legate de modul in care dezvoltatorii pot…

Schimbari majore in tarifele și perioada de valabilitate a rovinietei: Cum vor fi afectați șoferii

10:10, 11.03.2024 - Termenul de valabilitate a rovinietelor va fi modificat de autoritați. Se introduce rovinieta pentru o zi. CNAIR informeaza utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrazi ca, incepand cu data de 11 martie 2024, ora 00:00, pentru o perioada de aproximativ 3 ore, emiterea ROVINIETELOR in punctele…


Ce parere ai despre aceasta stire?