Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENE ÎNFIORĂTOARE Dădea meditații la matematică, dar abuza fetele și le filma: DIICOT l-a prins, acum e arestat

Publicat:

Un barbat de 51 de ani din municipiul Calarasi, care dadea meditatii la domiciliu unor elevi, a fost arestat preventiv pentru pornografie infantila si corupere sexuala a minorilor.

Potrivit unui comunicat transmis joi de al DIICOT, suspectul a fost retinut pe data de 19 octombrie, ulterior instanta dispunand arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Barbatul se afla de mai multa vreme in atentia anchetatorilor, el fiind deja trimis in judecata pentru corupere sexuala a minorilor.

"Prin rechizitoriul din data de 14.06.2021, Parchetul de pe langa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Lugojean prins conducand fara permis pentru a doua oara, arestat preventiv

13:01, 29.02.2024 - Un barbat de 35 de ani a fost prins joi dimineața conducand pe strazile din Lugoj, deși nu are carnet. Acesta mai fusese prins in aceeași situație și in urma cu patru luni și jumatate. De aceasta data, a fost arestat preventiv de polițiști.

Tanar din Constanta, arestat la cererea DIICOT, cere sa fie pus in libertate!

10:35, 18.02.2024 - Conform portalului instantelor de judecata, Hassini Seifeddine este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 alin. 1 si 2 din Legea nr.143 2000 cu aplic. art. 35 alin.1 Cod penal 2 acte materiale , efectuare, fara drept, de operatiuni cu produse…

Un bucureștean aflat sub control judiciar pentru ca a condus fara permis, arestat dupa ce a fost prins, din nou, la volan fara permis VIDEO

17:55, 06.02.2024 - Polițiștii Brigazii Rutiere din București au reținut un barbat de 54 de ani care conducea fara permis pe o strada din Sectorul 5. Barbatul nu era la prima abatere și fusese deja plasat sub control judiciar pentru o fapta asemanatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?