Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene de groază la telecabina din Buşteni, după ce o stâncă dislocată de urs din peretele muntelui a căzut pe cablu

Publicat:

Un grav incident a avut loc la telecabina din Bușteni, cea care face legatura intre stațiune și platoul Bucegilor. Prima cabina care a pornit in cursa, duminica dimineața, a ramas blocata intre piloanele 2 și 3. Incident grav la telecabina din Bușteni Zece persoane au fost coborate de urgența cu ajutorul salvamontiștilor. Toți erau muncitori […] The post Scene de groaza la telecabina din Busteni, dupa ce o stanca dislocata de urs din peretele muntelui a cazut pe cablu appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente de groaza pentru doua batrane din Tataraști. Un tanar a dat buzna peste ele in casa și a vrut sa le violeze

14:06, 09.05.2024 - Scene șocante s-au petrecut in casa unor surori pensionare, dintr-o comuna din Bacau. Un tanar de 23 de ani a intrat peste cele doua batrane și a incercat sa le violeze. Una dintre femei a fost ranita, potrivit stirileprotv.ro. Cele doua surori din comuna Tatarasti, Bacau, erau acasa in momentul in…

Minor in varsta de doi ani, transportat la spital dupa ce a cazut intr-un bazin din Timis

15:00, 27.04.2024 - Incident grav sambata dupa-masa in judetul Timis, la Iohanisfeld, acolo unde un minor in varsta de doar doi ani a cazut intr-un bazin in timp ce se juca cu alti copii in gradina unui imobil din localitate. „La data de 27 aprilie a.c., in jurul orei 13:28, polițiștii Secției 2 Poliție Rurala Sacalaz…

Scene șocante in Capitala! Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-a facut rau

16:15, 23.04.2024 - Scene șocante s-au petrecut in Capitala, in cursul zilei de azi. Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-ar fi facut rau. Ulterior, victima a fost transportata la spital.

Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui bloc

10:15, 08.04.2024 - Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui blocPolițiștii bucureșțeni fac cercetari dupa ce o persoana, in varsta de 31 de ani, a cazut de la etajul unui bloc și a murit.

VIDEO | Scene de groaza, in plina zi, la Brașov: un lup alerga pe șosea dupa un biciclist

08:05, 08.04.2024 - Au fost scene de groaza duminica pe drumul spre Poiana Brașov. Un lup a fost surprins alergand in urma unui biciclist care cobora spre Brașov in viteza. Incidentul, care a avut loc in plina zi, a fost filmat de catre pasagerii din mașina care se afla in urma biciclistului, noteaza brasov.net.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Scene demne de un film de groaza in Timiș: maidanezii au ucis peste 100 de oi și miei

04:51, 15.03.2024 -  Polițiștii au descoperit pe un camp din Chișoda peste o suta de ovine moarte. In noaptea trecuta, acestea au fost atacate de caini vagabonzi. Dupa ce o parte din ele au fost mușcate, celelalte au murit sufocate in incercarea de a scapa, potrivit tion.ro.  „Din primele verificari efectuate, rezulta…

Scene de groaza in Maramureș! O mama și-a pus bebelușul, de doar cateva luni, la volan, in timp ce conducea / FOTO

12:35, 25.02.2024 - Scene de groaza in Maramureș! O mama și-a pus bebelușul, de doar cateva luni, la volan, in timp ce conducea. Imaginile cu momentul au devenit imediat virale pe rețelele de socializare. Dupa gestul ei, tanara in varsta de 25 de ani a fost prinsa de polițiști și a primit o amenda usturatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?