Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scenariu negru în cazul Antoniei şi a fetiţei ei! Ce se va întâmpla cu micuţa Maya: "O compătimesc"

Publicat:

a fost extrem de radicala in ceea ce priveste situatia Antoniei si a fiicei sale, Maya. Vedeta a spus ca o compatimeste pe cantareata si ca este convinsa ca atunci cand fetita ei va implini 20 de ani o va cauta si vor plange una pe umarul celeilalte, din cauza ca acum sunt despartite de familia lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verisorul Raisei, cel care era suspectul principal in cazul fetiței de de 2 ani din Dolj, gasita moarta, si-ar fi recunoscut fapta. Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore

09:30, 30.05.2024 - Noi informații in cazul Raisei, fetița gasita moarta in Dolj. Verisorul micuței, adolescentul in varsta de 15 ani care era principalul suspect in cazul mortii acesteia, si-a recunoscut fapta, potrivit unor surse antena3.ro. Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore.

Miza derby-ului Rapid - FCSB » S-ar intampla pentru prima data din 1941

15:30, 15.05.2024 - Rapid - FCSB, derby-ul ultimei etape din play-off, mai are o singura miza: titlul de golgeter. Rapid - FCSB se joaca duminica, de la 21:00. Va fi lvieTEXT pe GSP.ro și in direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport Cu o etapa ramasa de jucat, Florinel Coman și Albion Rrahmani se lupta pentru trofeul…

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Ce spun analizele finale in cazul fetitei de 4 ani si al bunicii sale, moarte dupa ce au consumat peste de la un magazin din sat

14:20, 04.05.2024 - Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) a anuntat vineri rezultatul analizelor efectuate in cazul fetitei de 4 ani si al bunicei sale, care au murit dupa ce au consumat pește congelat cumparat de la un magazin din sat.

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Imagini rare cu baieții Antoniei și ai lui Alex Velea. Dominic și Akim au avut parul vopsit in vacanța de vara

11:05, 27.03.2024 - Antonia și Alex Velea au impreuna doi baieți, pe Dominic și Akim. Micuții sunt pasionați de muzica la fel ca parinții lor celebri. In varsta de 34 de ani, cantareața Antonia e mama a trei copii. Din mariajul cu Vincenzo Castellano o are pe Maya, care are 13 ani și traiește in Italia cu familia tatalui…


Ce parere ai despre aceasta stire?