Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul sângelui infestat cu hepatita C și HIV. Timp de 15 ani, copii din Marea Britanie au fost folosiți drept „cobai”

Publicat:
Scandalul sângelui infestat cu hepatita C și HIV. Timp de 15 ani, copii din Marea Britanie au fost folosiți drept „cobai”

Adevarata amploare a numarului de studii medicale care foloseau produse din sange infectat la copii in anii 1970 și 1980 a fost dezvaluita de documente analizate de BBC. Ele arata o lume secreta a testelor clinice nesigure care implica copii din , deoarece medicii au plasat obiectivele de cercetare inaintea nevoilor pacienților. Au continuat mai bine de 15 ani, au implicat sute de oameni și i-au infectat pe majoritatea cu hepatita C și HIV. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O crima infioratoare, urmata de sinucidere - intr-o familie de romani cu șase copii - a șocat Marea Britanie

23:00, 08.04.2024 - O romanca, mama a șase copii, 49 de ani, a fost gasita moarta impreuna cu fostul ei soț, 52 de ani, intr-o crima urmata de sinucidere pe o strada rezidențiala liniștita din Coventry, Marea Britanie. Vicala Gheorghe a fost gasita injunghiata vineri in locuința sa din Coventry. Poliția crede ca ea a fost…

Doi copii au fost folosiți ca sclavi in schimbul drogurilor și al alcoolului!

08:30, 15.03.2024 - Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un barbat din Hunedoara, care le oferea in schimb droguri și alcool, precum și... The post Doi copii au fost folosiți ca sclavi in schimbul drogurilor și al alcoolului! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doi copii, folosiți la munci grele in schimbul drogurilor și a alcoolului

22:40, 14.03.2024 - Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un barbat din Hunedoara, care le oferea in schimb droguri și alcool, precum și sume modice de bani și mancare. Procorii l-au reținut pe barbat și cer judecatorilor arestarea preventiva a acestuia.

HEPATITA LA COPII Diagnosticare, tratament și prevenire

18:25, 02.03.2024 - Monitorizarea atenta și gestionarea corecta sunt esențiale pentru prevenirea complicațiilor și menținerea unei calitați bune a vieții. The post HEPATITA LA COPII Diagnosticare, tratament și prevenire first appeared on Informatia Zilei .

Un transgender roman va avea copii prin fertilizare in vitro cu ovulele de dinainte de transformare VIDEO

17:55, 23.02.2024 - Un cuplu din Marea Britanie intenționeaza sa devina parinți biologici și sa aiba copii prin metoda fertilizare in vitro, in cadrul unui program de stat din Regatul Unit. Unul dintre parteneri este transgender roman

Consiliera personala a lui Sorin Grindeanu, in board la Portul Constanța

16:20, 17.02.2024 - Dupa ce i-a facut vant fostului director general, Florin Vizan, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu mai face o mișcare de mare maestru: o aduce director executiv la Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime Constanța pe Ileana Mirela Birchi, consiliera sa personala. Ca fapt divers,…


Ce parere ai despre aceasta stire?