Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal la granița României cu Ungaria. Ce decizie de necrezut au luat maghiarii

Publicat:

Zeci de primari din țara noastra sunt revoltați de conducerea unei firme din Ungaria, care a cumparat noua hectare de teren aproape de granița ungara, in scopul de a face forari neconvenționale. A reinceput scandalul gazelor de șist! Mai multe detalii, in continuare. Scandal la granița cu Ungaria. De la ce a pornit totul Zeci […] The post Scandal la granița Romaniei cu Ungaria. Ce decizie de necrezut au luat maghiarii appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa ungara: E oficial, romanii traiesc deja mai bine decat maghiarii

10:16, 01.05.2024 - O publicație economica din Ungaria a facut o analiza a salariilor din Romania și Ungaria raportate la inflație și puterea de cumparare, concluzionand ca romanii o duc mai bine decat maghiarii.

Maghiarii au recunoscut: Romania a depașit cu mult Ungaria. Nu mai exista termen de comparație (Expert economic)

11:01, 29.04.2024 - De la caderea comunismului, maghiarii au avut putine certitudini. Una a fost ca Ungaria este mai dez­vol­tata decat Romania. Dar acum, nu mai este sigura nici aceasta afir­matie, informeaza Mediafax.

Maghiarii vin la cumparaturi in Romania pentru produse mai ieftine

21:05, 22.04.2024 - Datele Eurostat arata ca Romania a ajuns din urma Ungaria și Portugalia in privința PIB-ului pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare, iar acest lucru se poate observa și printr-un fenomen aparut in ultimele luni: turismul pentru cumparaturi din Ungaria in Romania.

Ungaria respinge pactul UE privind migratia si vrea sa-l conteste. „O decizie proasta. Nu acceptam relocarea si nici amenzile pentru refuzul de a primi migranti”

19:06, 11.04.2024 - Guvernul ungar a anuntat joi ca nu accepta pactul UE privind migratia votat miercuri de Parlamentul European si respinge atat sistemul de redistribuire a migrantilor inclus in acest pact, cat si contributiile financiare alternative pentru refuzul de a-i primi pe migrantii redistribuiti din tarile aflate…

DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei

20:20, 26.02.2024 - Ungaria, care a pierdut-o pe emblematica presedinta Katalin Novak dupa ce aceasta a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor, i-a ales luni, 26 februarie 2024, The post DECIZIE ISTORICA Tamas Sulyok, noul președinte al Ungariei first appeared on Informatia Zilei .

Filtre pe drumurile de la granița cu Ungaria

12:51, 19.02.2024 - In județul Arad au fost instituite filtre pe drumurile care vin din Ungaria. Sunt verificate transporturile de oua, carne și pasari vii. Masura a fost luata in urma apariției, in ultimele doua luni, a unor focare de gripa aviara in mai multe regiuni din țara vecina. Directorul Directiei Sanitare Veterinare…

Opt migranți au incercat sa treaca ilegal granița cu Ungaria. Unde au fost descoperiți aceștia

11:21, 19.02.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Episcopia Bihor au descoperit, sambata, 17 februarie, trei persoane din Congo, ascunse sub una din semiremorcile transportate de vagoanele trenului de marfa care circula pe relația Oradea-Stuttgart.

Documentar „printre staruri” realizat de maghiari despre Ladislau Boloni: „E iubit de romani, maghiari și rromi”

17:10, 08.02.2024 - Maghiarii realizeaza un documentar despre viața lui Ladislau Boloni. Tamas Kollarik și Attila Szabo, doi regizori din Ungaria, pregatesc lansarea acestui proiect. Boloni, antrenor la Metz in prezent, este descris de maghiari drept „unul dintre cei mai de succes fotbaliști maghiari din toate timpurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?