Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal in lumea interlopa din Ploiesti. Unul dintre patronii Vigafon, cautat de camatari

Publicat:

Soc in lumea interlopa ploiesteana dupa ce mai multi camatari si-au luat "țeapa" de la un afacerist cunoscut.

Peste 2 milioane de euro, bani imprumutati, nu-si vor mai gasi drumul inapoi la proprietari dupa ce unul dintre asociatii firmei Vigafon din Ploiesti a cerut sumele uriase si a disparut fara urma.

Este vorba despre , asociat in firma , personaj care a mai fost in atentia publica din cauza unor scandaluri privind acte de camatarie si inselaciune.

Potrivit informatiilor noastre, Patranescu a disparut fara urma dupa ce ar fi pierdut…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Copil de 2 ani, dat disparut, cautat cu dronele și elicopterul

10:01, 18.03.2024 - Un copil de 2 ani, dat disparut duminica de familie, este cautat de polițiști și jandarmi din Botoșani, Suceava și Bacau. La acțiunile care au avut loc și in cursul nopții și care continua luni dimineața participa și un elicopter.

Micuțul de doi ani, disparut la Tudora, cautat cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație

09:20, 18.03.2024 - Micuțul de doi ani, disparut la Tudora, cautat cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviatie ia parte, incepand de luni dimineata, la cautarile copilului de doi ani care a disparut, duminica dupa-amiaza, in localitatea Tudora din judetul…

Bunica lui Radu Ayan, copilul disparut in Botoșani, a facut declarații. Baiatul a fost cautat de peste 100 de persoane: ”Nu se poate”

08:45, 18.03.2024 - In urma cu o zi, Radu Ayan a disparut subit de acasa, iar in oraș a urmat o mobilizare uriașa pentru a-ș gasi. Peste 100 de persoane au pornit pe urmele lui, dar baiatul este tot de negasit. Bunica baiatului este ingrozita de ce se intampla și a facut declarații. Iata unde l-a vazut ultima data.

Alerta copil disparut: un baiat de opt ani este cautat dupa ce a plecat sambata de acasa, in Constanța

18:15, 11.02.2024 - Un baiat de 8 ani a disparut, sambata seara,din municipiul Constanta, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, care solicita ajutorul populației pentru gasirea minorului.

Un medic din Cluj este cautat in raul Someș, dupa ce a disparut fara urma: ”Era un om extraordinar”

10:51, 05.02.2024 - Un medic de la Gherla, in varsta de 65 de ani, este cautat de pompieri in raul Someș. Acesta plecase la pescuit cu un prieten, dar seara nu s-a mai intors acasa. Este posibil sa fi alunecat in apele reci ale raului.Medicul de la Spitalul din Gherla a ramas singur pe malul raului și nimeni nu știe exact…

„S-ar putea afla pe malul drept, la lucru”: Un barbat din Dubasari, disparut fara urma de 7 luni, cautat de familie și poliție

16:40, 11.01.2024 - Un barbat din Dubasari, Denis Dovgaliuc, nascut in anul 1984, locuitor al satului Dzerjinscoe, este cautat de rude și oamenii legii, dupa ce acesta a plecat de acasa pe 19 iunie 2023 și a disparut fara urma, anunța așa-zisul Minister de Interne din stanga Nistrului.

Adolescent cautat de poliție dupa ce a plecat la școala și a disparut, la Șag

12:00, 10.01.2024 - Cautari ale polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, la Șag. Oamenii legii au intrat in alerta dupa ce un adolescent de 17 ani a plecat de acasa la școala, iar apoi a disparut. Cei care l-au vazut sunt rugați sa sune la 112.


Ce parere ai despre aceasta stire?