Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Saveta Bogdan își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cum va petrece artista: „Mă simt ca la 20 de ani”

Publicat:

iși sarbatorește astazi ziua de naștere, iar a surprins-o cu un calduros „La mulți ani”. Artista implinește 76 de ani și iși așteapta cu nerabdare invitații. Cum va petrece interpreta de muzica populara aceasta zi speciala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra Volos iși sarbatorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec in Dubai: „Omul meu...” / FOTO

16:05, 29.04.2024 - Andra Volos iși sarbatorește ziua de naștere. Bruneta și Lele petrec in Dubai. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele i-a facut o urare speciala iubitei lui. Iata ce a postat artistul pentru partenera lui de viața!

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Legendarul Victor Peleneagra iși sarbatorește ziua de naștere

12:31, 22.03.2024 - Legendarul Victor Peleneagra, autorul a numeroase hituri, un poet de excepție al timpului nostru, dramaturg și eseist, cantautor, originar din Republica Moldova, iși sarbatorește astazi ziua de naștere. El este felicitat pe rețelele de socializare de numeroși prieteni, colegi și admiratori ai talentului…

Star Matinal. Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea emisiunii se afla intr-un loc superb: „Peisaj exotic...” / VIDEO

12:40, 08.03.2024 - Alexia Țalavutis sarbatorește 8 martie in Thailanda. Prezentatoarea de televiziune se afla intr-un loc superb. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, cantareața a facut cateva declarații despre aceasta zi speciala, Ziua Internaționala a Femeii. Iata ce a marturisit actrița!

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Haziran iși sarbatorește ziua de naștere! In ce loc special a dus-o soțul ei, Luis Gabriel: „Iubirea mea...” / VIDEO

15:50, 12.02.2024 - Este o zi frumoasa pentru Luis Gabriel și asta pentru ca soția lui, Haziran, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele a dus-o pe partenera lui de viața intr-un loc special. Iata unde au ieșit cei doi soți!

ANIVERSARE Omul de afaceri Daliana Lazar iși sarbatorește ziua de naștere

15:36, 12.02.2024 - Omul de afaceri Daliana Lazar s-a nascut in 12 februarie la Cluj-Napoca. Este de profesie jurist și impreuna cu soțul... The post ANIVERSARE Omul de afaceri Daliana Lazar iși sarbatorește ziua de naștere first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?