Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şase trucuri pe care trebuie să le ştii când găteşti

Publicat:

Sfaturile primite de la cei care au experienta in arta culinara sunt folositoare in momentele in care gatim si vrem sa fim siguri ca produsul final al muncii noastre este o masa gustoasa.

1.Carnea de pui se rumeneste frumos daca inainte de a scoate de la cuptor o stropim cu putina bere.

2.Cotletele devin fragede daca inainte de le sara si pipera sunt trecute prin apa in care s-a pus o lingura de otet.

3.Mazarea isi pastreaza culoarea daca in apa in care fierbe adaugati putin zahar.

4.Ouale proaspete se aleg in felul urmator: oul proaspat e mai transparent la…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie

14:01, 02.05.2024 - Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Ce leguma este perfecta pentru culoarea roșie Atenție la vopseaua pentru ouale de Paște. Șeful ANPC, Paul Anghel, atrage atenția gospodinelor, in Joia Mare. Acesta le spune celor ce vor vopsi oua sa foloseasca doar…

Cand trebuie intoarsa carnea pe gratar pentru a nu se lipi. Trucuri pentru o zi 1 Mai reusita

20:30, 29.04.2024 - Așa cum este obiceiul, de 1 Mai, majoritatea romanilor ies la iarba verde și incing gratarele. Dar, pentru a avea un gratar de succes, este bine de știut cand trebuie intoarsa carnea pe gratar pentru a nu se lipi. Vorbim, așadar, despre trucuri pentru o zi 1 Mai reusita. De 1 Mai, romanii incing gratarele…

Ce sunt „proteinele slabe” și din ce alimente le poți obține

13:45, 23.04.2024 - Recomandarile de a manca „proteine slabe” vin din toate direcțiile in aceste zile. Dar ce inseamna asta, mai exact? Cu siguranța, cand ne gandim la „slab” ne gandim la „cu conținut scazut de grasimi”. Dar, in realitate, „proteine slabe” este o descriere stangace pentru „surse sanatoase de proteine”,…

Tradiții la jumatatea Postului Mare

08:25, 13.04.2024 - Mijlocul Postului Mare reprezenta un motiv in plus de sarbatoare printre credincioșii de altadata. Era considerata o perioada de aparenta acalmie – au trecut deja patru saptamani din post. Mijlocul postului era marcat cu obiceiuri, tradiții și superstiții locale, facand parcurgerea urmatoarelor patru…

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

Trucuri pentru cele mai bune oua fierte. Ce sa adaugi intotdeauna in apa ca sa nu crape coaja, ies perfecte așa

15:40, 09.04.2024 - Ouale fierte furnizeaza o mulțime de proteine, vitamine și minerale și aproape deloc carbohidrați. Un ou are 75 de calorii și este micul dejun perfect alaturi de cateva legume. Daca inca ai probleme in a le fierbe, iata cateva trucuri pentru cele mai bune oua fierte. Cum se fierb corect ouale In timp…

Ritual de primavara neobișnuit, vechi de secole, in comuna din Transilvania desemnata destinație turistica a anului 2024 VIDEO

10:55, 03.03.2024 - In satul Rimetea din județul Alba, considerat unul dintre cele mai frumoase din Romania, s-a desfașurat in weekend un obicei vechi de 300 de ani, care marcheaza sfarșitul iernii și care celebreaza lupta dintre anotimpul si primavara.

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?