Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarmale fierte în coajă de dovleac, o rețetă din Buzău care face furori toamna aceasta

Publicat:

Pentru ca este toamna in toata regula, gospodinele se orienteaza spre mancaruri bogate in calorii, iar vedeta sezonului este, fara indoiala, dovleacul. Bostanul se poate folosi cu succes atunci cand prepari dulceața, gem, prajituri și tot felul de mancaruri. Pe de alta parte, iata cum poți fierbe sarmalele in coaja de dovleac. Cum prepari sarmale […] The post Sarmale fierte in coaja de dovleac, o rețeta din Buzau care face furori toamna aceasta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soufra – cum se prepara placinta greceasca cu foi increțite

09:01, 05.05.2024 - Soufra este un desert racoros ce are la baza o umplutura din crema aromata și multe foi de placinta increțite. Iata cum sa faci și tu acasa placinta greceasca cu foi, Soufra.Prajitura cu foi increțite și crema intens aromata poate fi foarte ușor facuta acasa. Ca umplutura, se pot adauga fructe dupa…

Profil unic in județ, la Liceul Tehnologic Beceni

06:55, 30.04.2024 - Liceul Tehnologic Beceni anunța introducerea in oferta educaționala, din toamna acestui an, a unui proful unic in județ. Este vorba despre domeniul Silvicultura, profilul Tehnician in Silvicultura și Exploatari forestiere. Incepand din toamna, elevii din județul Buzau se pot inscrie la clasa de Silvicultura…

Rețeta de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Iți ia 10 minute sa il prepari și are un gust delicios

00:15, 26.04.2024 - Un cheesecake din doar trei ingrediente pare o provocare imposibila, dar tot ce trebuie sa faci este sa urmezi rețeta corecta! Este foarte ușor de pregatit, ai nevoie de doar 10 minute la dispoziție, iar la final vei avea un cheesecake cremos, cu o textura unica!

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

„Mizeria”, rețeta din secolul XVI care inca face furori. Cum se pregatește

00:10, 22.04.2024 - O rețeta din secolul XVI, cu o denumire de-a dreptul ciudata, inca face furori in bucatariile romanilor. Salata este, de fapt, foarte gustoasa și presupune amestecarea castraveților cu un dressing pe baza de smantana. Puțini știu insa, de ce i se spune „Mizeria”. De ce salata de castraveți in smantana…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cum a reușit o școala de la țara sa aduca elevii sarmani in banci. La toamna inființeaza inca doua clase VIDEO

10:20, 14.02.2024 - In Romania, mii de elevi abandoneaza școala. Cu toate acestea, exista o raza de speranța pentru cei care doresc sa-și construiasca un viitor mai bun. Intr-o comuna din Buzau, rata abandonului școlar a cunoscut o scadere semnificativa de 75%.


Ce parere ai despre aceasta stire?